Libnet.ro
UNICEF

22:30

Esti pregatit pentru cel mai inteligent aparat din lume?

Adevărul Adevărul,
Esti pregatit pentru cel mai inteligent aparat din lume?

Unul dintre cei mai prestigiosi producatori de aparate auditive- Gn Resound Danemarca, este reprezentat in Romania de Audionova- cel mai mare si de prestigiu lant de cabinete de testare si reabilitare auditiva din tara noastra, ce reuseste de 15 ani sa aduca in exclusivitate tot ce apare nou in acest segment pentru romanii cu probleme de auz. continuă pe Adevărul

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4. 4099 de lei pentru un euro, cu 0,65 de bani mai mic decat cel.

Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile societatilor tranzactionate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2008, in conditiile in care titlurile bancilor italiene au crescut dupa ce partidul premierului Matteo Renzi a castigat alegerile pentru Parlamentul European.

Am votat cu cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca a votat pentru cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program si a incurajat romanii sa iasa la urne, votul lor fiind un gest civic si cetatenesc elementar, transmit surse din presa.

Cel mai gras om din lume, cantarind aproximativ 400 de kilograme, a incetat din viata

Mexicanul Manuel Uribe Garza, considerat cel mai gras om din lune, a decedat luni, inMonterrey, in urma unor complicatii renale, scrie El Tiempo. Meme, asa cum il alintau prietenii sai, slabise in ultimii.

Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel atins dupa ianuarie 2008. Acestea au fost sustinute de avansul titlurilor bancilor italiene ca efect al succesului.

HOT! Este cel mai PROASPAT CUPLU din SHOWBIZ! Vezi AICI despre cine este vorba!

Sunt tineri, frumosi, talentati, doi dintre cei mai iubiti artisti din Marea Britanie. Dupa numeroase speculatii aparute in presa, intr-un.

Avem cel mai ieftin lapte din UE

Tara noastra are cea mai mic pret al laptelui la poarta fermei din Uniunea Europeana UE), dupa ce acesta a scazut cu 7% in primele trei luni ale acestui an, potrivit ultimelor date disponibile pe platforma Observatorului European pentru Piata Laptelui din cadrul Comisiei Europene CE).

VIDEO Tarky la Britains Got Talent: intre cel mai prost cantaret din istoria concursului si motivul pentru care am votat UKIP

Tarky 35 de ani), romanul care a primit biletul verde pentru semifinala Britains Got Talent, a cantat din nou pe scena show-ului britanic, dar prestatia sa hilara si siropoasa nu i-au adus calificarea in marea finala. Tarky a primit un X chiar de la primul vers, de la creatorul formatului, Simon Cowell, totodata membru al juriului.

Novak Djokovici a facut un baiat de mingi cel mai fericit pusti din lume (VIDEO)

Ploaia a oprit partida dintre sarbul Novak Djokovic si Joao Sousa de la Roland Garros, sarbul oferind ulterior faza zilei in tenis. Djokovici s-a asezat pe banca pentru a astepta ca ploaia sa treaca, in spatele.

Antena 3, cel mai urmarit post TV din Romania

Duminica, 25 mai, ziua in care romanii au iesit la vot pentru a-si alege europarlamentarii, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienta in prime time, cel mai disputat interval orar, conform cifrelor oferite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )