Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Nicolaescu: Nu plec azi de la Ministerul Sanatatii. Am ajuns cu reforma la 99%

B1 B1,
 Eugen Nicolaescu: Nu plec azi de la Ministerul Sanatatii. Am ajuns cu reforma la 99%

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri dimineata, ca nu stie sigur inca daca va fi mutat la Ministerul Finantelor. Nicolaescu a spus ca asteapta un raspuns dupa sedinta BPN al Part. continuă pe B1

Eugen Nicolaescu: Nu plec azi de la Ministerul Sanatatii. Am ajuns cu reforma la 99%.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri dimineata ca inca nu stie sigur daca va fi mutat la Ministerul Finantelor. El a spus ca asteapta un raspuns azi, dupa sedinta BPN al PNL. Orice om are ce sa-si reproseze ceva. Nimeni nu-i perfect. Am ajuns cu realizarea refromei la 99%. Ar mai fi 1% care inseamna doua-trei acte normative, a declarat Nicolaescu, vineri dimineata. Citeste si: UPDATE Cum vrea Crin Antonescu sa il debarce pe Daniel Chitoiu. Frunzaverde a acceptat numirea .

Eugen Nicolaescu: Nu plec azi de la Ministerul Sanatatii. Am ajuns cu reforma la 99% (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri dimineata, ca nu stie sigur inca daca va fi mutat la Ministerul Finantelor. Nicolaescu a spus ca asteapta un raspuns dupa sedinta BPN al Part.

Cine este Eugen Nicolaescu - propus de liberali pentru functia de ministru al Finantelor

Eugen Nicolaescu 58 ani) a fost propus astazi de PNL sa ocupe functia de ministru al Finantelor, dupa ce Daniel Chitoiu a demisionat din aceasta pozitie. In prezent ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu a absolvit Facultatea de comert de la ASE, este expert contabil si doctor in Stiinte economice. Deputatul liberal a fost in perioada 1999-2000 secretar general adjunct la Ministerul Finantelor Publice, a fost lector universitar asociat la Universitatea Spiru Haret si la Academia de Studii Economice Bucuresti.

Ministerul Sanatatii si producatorii de medicamente cauta solutii de acoperire a TVA pentru compensate

Ministerul Sanatatii MS) si principalii producatori de medicamente discuta pentru gasirea unei solutii de creare a unui spatiu bugetar necesar pentru acoperirea TVA pe lista de medicamente compensate, informeaza institutia condusa de Eugen Nicolaescu.

Un severinean in Guvernul lui Ponta. Cristian Busoi, propus la Ministerul Sanatatii

Presedintele CNAS, Cristian Busoi, propus de PNL pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii, in locul lui Eugen Nicolaescu, este nascut in Turnu Severin.

Ministrul Daniel Chitoiu demisioneaza din Guvern: Functia sa va fi preluata de Eugen Nicolaescu

Vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza din Guvern, portofoliul sau urmand sa fie preluat de actualul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu. Liderii USL au avut, joi, o.

Eugen Nicolaescu: Pe linia de fabricatie de la Institutul Cantacuzino s-ar fi intamplat lucruri cu rea-vointa

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri, ca sunt suspiciuni ca pe toata linia de fabricatie a vaccinului antigripal de la Institutul Cantacuzino s-ar fi intamplat lucruri cu.

Daniel Chitoiu demisioneaza din Guvern pentru fi secretar general in PNL: Functia sa va fi preluata de Eugen Nicolaescu

Vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza din Guvern, portofoliul sau urmand sa fie preluat de actualul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, potrivit B1 TV. Informatia a.

Daniel Chitoiu a demisionat din Guvern pentru fi secretar general in PNL: Functia sa va fi preluata de Eugen Nicolaescu

Vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza din Guvern, portofoliul sau urmand sa fie preluat de actualul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, potrivit B1 TV. Informatia a.

Eugen Nicolaescu: Spitalele publice in care nu este curatenie vor fi inchise

Unitatile sanitare care nu respecta normele igienico-sanitare vor fi desfiintate. Asa a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, adaugand ca incepand cu 1 martie vor fi demarate controale in toate spitalele publice din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )