Libnet.ro
UNICEF

17:00

Eugen Teodorovici, prima declaratie despre functia din Guvernul Tudose

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, prima declaratie despre functia din Guvernul Tudose

Eugen Teodorovici a venit cu primele explicatii despre functia pe care a acceptat-o in Guvernul Tudose. Fostul ministru al Finantelor a scris pe pagina sa de Facebook de ce a acceptat sa fie consilier onorific. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: Voi ocupa functia de consilier onorific al premierului Tudose doar atat timp cat nu vor exista fantezii si topaieli fiscale

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a scris sambata pe Facebook ca va ocupa functia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose doar atat timp cat propunerile pe care le va face in diferite sectoare ale economiei vor fi luate in considerare si nu vor exista fantezii sau topaieli fiscale. El sustine ca a acceptat acest post in pofida faptului ca numele sau a fost vehiculat si asteptat de foarte multi pentru functii cheie in Guvern si a modului in care a fost tratat de conducerea PSD.

Parlamentarul social-democrat Eugen Teodorovici: Voi ocupa functia de consilier onorific al premierului. Fara topaieli fiscale

Parlamentarul social-democrat Eugen Teodorovici a declarat, sambata, ca va ocupa functia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose doar cat timp propunerile sale vor fi luate in considerare si nu vor exista fantezii sau topaieli fiscale.

Sorin Grindeanu, prima declaratie dupa demitere: Dragnea conduce PSD intr-un mod defectuos

Fostul premier Sorin Grindeanu a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, despre care spune ca nu este un bun lider si conduce partidul intr-un mod defectuos. Totodata, Grindeanu crede ca la viitoarele.

Vladimir Putin, prima impresia despre Donald Trump

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, in cadrul conferintei de presa de la sfarsitul summit-ului G-20 din Hamburg, care este parerea lui despre liderul american, Donald.

Telekom si Vivid au prezentat prima casa modulara inteligenta din tara noastra

Telekom si Vivid au prezentat, ieri, primul proiect de casa modulara inteligenta din tara noastra, care integreaza o solutie completa de tip Smart Home, ce include atat tehnologii de monitorizare si control al locuintei, cat si servicii de Internet TV si conectivitate, oferind un ecosistem complet.

Istoricul Octavian Tacu, din Republica Moldova: De ce se feresc politicienii de la Chisinau sa vorbeasca despre deportarile din Basarabia |INTERVU DW

Istoricul Octavian Tacu, din Republica Moldova, a discutat, intr-un interviu acordat jurnalistului Deutsche Welle Ciochina, despre deportarile din Basarabia, din 5-7 iulie 1949. Istoricul a aratat ca foarte multi politicieni de la Chisinau se feresc sa discute despre deportari. in 1949, 36. 000 de basarabeni au fost obligati sa urce in vagoane si au fost dusi in stepele pustii ale Kazahstanului sau au murit de gerurile cumplite ale Siberiei.

Presedinta UNJR, Dana Garbovan, critica declaratiile ambasadorilor straini despre Justitia din Romania: DNA-ul a ajuns in aceasta criza pentru ca autoritatile statului si-au bazat inactiunea pe declaratiile laudative ale ambasadelor

Presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan, considera ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) este in criza din cauza ca autoritatile statului au evitat si ezitat prea mult sa isi exercite efectiv rolul de verificare si control, bazandu-si inactiunea pe declaratiile laudative ale ambasadorilor.

Dana Girbovan, precizari importante dupa afirmatiile ambasadorului SUA despre scandalul din DNA

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Girbovan, a facut cateva precizari, pe Facebook, in legatura cu raspunsul ambasadorului american la Bucuresti,.

Nu rezist - Protestatarii iNCALCA LEGEA. Fostul premier, dezvaluiri despre manifestantiile din Piata Victoriei

Fostul premier Adrian Nastase ssustine ca protestatarii din Piata Victoriei incalca legea. Nu pentru ca manifesteaza acolo, ci pentru traverseaza strada ilegal, pentru ca in zona nu exista nicio tr.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )