Libnet.ro
UNICEF

16:30

EURO 2016. Deschamps, dupa Romania-Franta: Meciul de deschidere a fost ca o finala

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. Deschamps, dupa Romania-Franta: Meciul de deschidere a fost ca o finala

Selectionerul echipei de fotbal a Frantei, Didier Deschamps, a declarat, dupa partida Romania-Franta, ca meciul de deschidere al turneului EURO 2016, a fost ca o finala. continuă pe România Liberă

EURO 2016. Unde vezi Romania-Franta la EURO 2016

EURO 2016 Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, va incepe meciul cu Franta, partida inaugurala a EURO 2016, cu practic cea mai buna formula a sa, vineri seara, pe Stade de.

EURO 2016. Bogdan Andone, reactie la cald dupa Romania-Franta 1-2

Am iesit de pe teren cu capul sus, cred ca am jucat bine. Din pacate am pierdut, dar in fotbal se intampla uneori asa. Nu cred ca ni se poate reprosa ceva. A fost un meci greu,.

EURO 2016. Deschamps: De doi ani ma gandesc la meciul de deschidere

Selectionerul Frantei, Didier Deschamps, considera ca meciul impotriva reprezentativei Romaniei, programat vineri seara pe Stade de France, in deschiderea Campionatului European de fotbal editia 20.

EURO 2016. Bogdan Stancu: Raman cu un gust amar chiar daca am dat gol

Fotbalistul Bogdan Stancu, care a marcat un gol in partida Romania-Franta, meciul de deschidere la EURO 2016, a declarat ca a ramas cu un gust amar.

Meciul de debut al EURO 2016, pierdut de Romania in fata Frantei cu scorul de 2-1. Partida nebuna pe Stade de France- Penalty marcat de Stanciu si gol in minutul 89 inscris de Payet

Meciul de debut al Campionatului European de Fotbal, dintre Franta si Romania s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru cocosii galici, dupa golul din minutul 58 al partidei, marcat de Olivier Giroud, s.

Meciul de debut al EURO 2016, pierdut de Romania in fata Frantei cu scorul de 2-1. Partida nebuna pe Stade de France- Penalty marcat de Stancu si gol in minutul 89 inscris de Payet

Meciul de debut al Campionatului European de Fotbal, dintre Franta si Romania s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru cocosii galici, dupa golul din minutul 58 al partidei, marcat de Olivier Giroud, s.

EURO 2016. Catalin Tolontan, reactie minunata dupa Romania-Franta 1-2

Mergem inainte si cu investigatiile si cu fotbalul. Elita care se plinge. Maestrii escapismului carora le miroase tot. Establishmetul care nu mai suporta neamul asta prost al.

Marturia Simonei Halep, dupa ce Romania a pierdut meciul de deschidere EURO 2016: A fost primul meci la care...

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa, scor 1-2, in meciul de deschidere cu Franta de la Campionatul European, iar Simona Halep, numarul 5 WTA, a postat pe contul sau de instagram ca este.

EURO 2016 Romania - Franta. Ionut Lupescu va fi in fruntea unei comisii cu multi fosti mari internationali

EURO 2016 Romania - Franta, meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal, se va desfasura si sub privirile unei comisii cu multe nume mari din fotbalul mondial, condusa de un roman.

EURO 2016. Ce spune presedintele Hollande despre meciul Franta - Romania

Campionatul European de Fotbal EURO 2016) nu va fi doar o sarbatoare a fotbalului, ci si o sarbatoare a ideii europene, a estimat vineri presedintele francez Francois Hollande.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )