Libnet.ro
UNICEF

18:00

EURO 2016: Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord

Hotnews Hotnews,
 EURO 2016: Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA. continuă pe Hotnews

Brigada de arbitraj din Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA, citata de Agerpres.

Ovidiu Hategan va arbitra duminica partida dintre Polonia si Irlanda de Nord

Romania revine in elita arbitrajului european, dupa 28 de ani de absenta, prin prezenta lui Ovidiu Hategan la turneul final.

EURO 2016, prezentarea Grupei E: Belgia, Italia, Irlanda, Suedia

Probabil cea mai talentata generatie din istoria fotbalului belgian vine la Euro 2016 hotarata sa faca un turneu final perfect. De altfel, Belgia este clasata pe locul 2 in ierarhia FIFA.

Ovidiu Hategan va arbitra un meci cu scantei

Romania revine cu un arbitru de centru la un turneu final dupa aproape trei decenii, iar brigada condusa de Ovidiu Hategan are misiunea de a imparti dreptatea intre doua echipe cu suporteri patimasi.

EURO 2016, prezentarea Grupei C: Germania, Polonia, Ucraina, Irlanda de Nord

Germania este, fara indoiala, una dintre echipele cotate cu sanse mari la castigarea trofeului european. Tripla campioana europeana nu mai inspira aceeasi forta ca in urma cu doi ani, cand a castigat Cupa Mondiala din Brazilia.

EURO 2016. Masuri extreme de securitate la meciul Franta-Romania

EURO 2016 Franta-Romania. Mai sunt cateva ore pana la meciul inagural al Euro 2016 dintre Franta si Romania. EURO 2016 Franta-Romania. Peste 15. 000 de romani sunt asteptati.

EURO 2016, Romania - Franta: Boloni a dezvaluit in presa franceza care trebuie sa fie adevaratul obiectiv al Romaniei la Campionatul European

EURO 2016 Franta - Romania este meciul pe care vor fi atintiti toti ochii Romaniei in aceasta seara, de la ora 22.

Morsa Watson, oracolul de la Euro 2016

Morsa Watson este oracolul de la Euro 2016, dupa ce la meciul Franta-Romania, mamiferul a prezis victoria strainilor, informeaza stiri. tvr. ro. Watson -un mascul de 350 de kg si locuieste la gradina.

Ecran in Piata Ovidiu pentru Euro 2016. Microbistii, chemati la vizionarea in aer liber a meciurilor de la campionat

Campionatul European de Fotbal va putea fi urmarit de microbisti in Piata Ovidiu, pe un ecran urias montat special pe toata durata competitiei Euro 2016.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )