Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro a atins maximul din ultimele trei luni in raport cu dolarul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro a atins maximul din ultimele trei luni in raport cu dolarul

Euro a atins, azi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni in raport cu dolarul, sustinut de cresterea randamentelor obligatiunilor guvernamentale din zona euro, care tin cotatiile actiunilor in defensiva, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Euro a atins, joi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni in raport cu dolarul, sustinut de cresterea randamentelor obligatiunilor guvernamentale din zona euro, care tin cotatiile actiunilor in defensiva, transmite Reuters, conform Mediafax.

Lira sterlina - la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni, fata de dolar

Lira sterlina a urcat, vineri, pana la cel mai ridicat curs din ultimele doua luni fata de dolar, inregistrand, totodata, cel mai important avans in randul valutelor majore, in urma alegerilor de joi, din Marea Britanie, in care conservatorii au obtinut o victorie surprinzatoare.

Euro s-a apreciat la 4,4594 lei, maximul ultimelor 3 luni si jumatate

Euro s-a apreciat, ieri, fata de leu, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand cel mai mare curs din ultimele trei luni si jumatate, de 4,4594 lei/euro, in crestere cu 1,06 bani fata de sedinta de luni.

Biofarm a avut profit cu aproape 40% mai mare, in primele trei luni

Biofarm BIO) a raportat pentru primele trei luni ale acestui an un profit net de 13,6 milioane lei, in crestere cu 37% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul Nuclearelectrica a crescut in primele trei luni cu 11%, pana la 35,4 milioane lei

Producatorul de energie Nuclearelectrica a inregistrat in primele trei luni ale anului un profit de 35,4 milioane de lei, in urcare cu 11% fata de cel aferent perioadei similare din 2014, la 35,4 milioane lei, a anuntat, joi, compania de stat.

Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa trei luni de inactivitate (VIDEO)

Dupa aproape trei luni de inactivitate, vulcanul sicilian Etna a erupt. Raurile de lava aflate in partea de sud-vest a versantului au putut fi observate de la zeci de kilometri distanta. Autoritatile spun ca.

Consumul de electricitate a scazut cu 3,6% in primul trimestru fata de primul primele trei luni din 2014. Exporturile s-au dublat

Consumul final de energie electrica a scazut cu 3,6% in primele trei luni din acest an fata de acelasi interval al anului trecut, influentat de scaderea cu 21,7% a iluminatului public, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru din 2015

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, PIB a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu.

Generali Group, profit net de 682 milioane de euro, in primele trei luni

Generali Group a avut, in primul trimestru, un profit net de 682 milioane de euro, in crestere cu 3,3%, fata de perioada similara a anului trecut, iar fara efectul unic al operatiunilor discontinue, profitul net ar fi avut o crestere de 10%.

UPDATE Crestere mult peste asteptari a economiei in primul trimestru. Statistica a anuntat un PIB mai mare cu 4,2% pe primele trei luni. Clasamentul european

In trimestrul I 2015, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 1,6%, iar fata de acelasi trimestru din anul 2014 Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 4,2%, a transmis miercuri Institutul National de Statistica. E drept ca o parte din aceste cresteri se datoreaza unor efecte statistice, INS operand revizuiri ale cresterii economice din trimestrele I, III si IV din anul trecut. Majoritatea economistilor anticipasera o crestere anuala intre 2,1-3%. Ne asteptam la o crestere a produsului intern brut in trimestrul intai avand in vedere anunturile economice din primele luni ale anului, dar amplitudinea acesteia ne-a luat prin surprindere. Asteptam detaliile pentru a ne putea explica surpriza si pentru a revedea estimarile pentru urmatoarele trimestre. Pe partea de utilizare ne asteptam la contributii semnificative ale exporturilor provenind mai ales din servicii) si ale consumului gospodariilor, a transmis la solicitarea HotNews. ro, economistul sef al Piraeus Bank, Camil Apostol.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )