Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurodeputatul britanic Nigel Farage, amendat cu 3.000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe Herman Van Rompuy

B1 B1,
Eurodeputatul britanic Nigel Farage, amendat cu 3.000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe Herman Van Rompuy

Eurodeputatul britanic Nigel Farage a fost amendat cu 3. 000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. Declaratia a fost facuta in cadrul unei sedinte a. continuă pe B1

China Construction Bank dispune de 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

A doua mare banca din China, China Construction Bank CCB), dispune de aproape 16 miliarde de euro pentru a face o achizitie in sectorul bancar din Europa, a declarat pentru Financial Times Wang Hongzhang, presedintele bancii, relateaza sursele de presa.

China Construction Bank are 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

A doua mare banca din China, China Construction Bank CCB), dispune de aproape 16 miliarde de euro pentru a face o achizitie in sectorul bancar european, a declarat pentru Financial Times Wang Hongzhang, presedintele bancii. Unele banci din Europa sunt de vanzare. ) Suntem in cautare unei banci pe care sa o cumparam fie integral fie sa optam pentru un procent de 30% - 50% din capitalul sau, a mai spus Wang. El a refuzat sa spuna numele bancii vizate, marginindu-se sa adauge ca tintele potentiale sunt din Regatul Unit, Germania sau Franta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )