Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurogrupul vrea sa negocieze un al treilea program de ajutor pentru Grecia

România Liberă România Liberă,
Eurogrupul vrea sa negocieze un al treilea program de ajutor pentru Grecia

Ministrii Economiei si Finantelor din zona euro se reunesc din nou, sambata, pentru a incerca sa ajunga la un acord cu Grecia, care sa permita ca aceasta sa ramana in zona euro si sa inceapa negocierile pentru un al treilea program de ajutor, cu care sa iasa din blocajul financiar. continuă pe România Liberă

Daily Income. Ultimatum pentru Grecia: Bani contra reforme

Guvernul de la Atena are termen pana joi cel mai tarziu sa prezinte creditorilor sai reformele dorite pentru a permite reluarea negocierilor asupra unui plan de ajutor financiar, a declarat marti presedintele.

Draghi, BCE: De data asta, e greu de gasit o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, sugereaza ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza datoriilor din Grecia.

Sansele pentru Grecia scad dramatic. Ce spune presedintele BCE

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat, miercuri seara, la cateva ore dupa ce institutia a mentinut blocarea finantarii bancilor elene la nivelul de circa 89 de miliarde de euro, ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia.

intalnire-cheie pentru Grecia. Ministrii de Finante din Zona Euro dezbat planul de reforme propus de guvernul elen

Ministrii de Finante din Zona Euro dezbat astazi planul de reforme propus de guvernul elen, intr-o prima intalnire-cheie pentru soarta Greciei. Daca masurile vor fi considerate credibile, Grecia are sanse sa.

Presedintele BCE, Mario Draghi: Este tot mai greu de gasit o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri seara, ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia, informeaza Bloomberg. intrebat daca va reusi sa inchida.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )