Libnet.ro
UNICEF

08:15

Europa va reprezenta mai putin de 4% din populatia lumii pana in 2070

Hotnews Hotnews,
 Europa va reprezenta mai putin de 4% din populatia lumii pana in 2070

Comisia Europeana a adoptat astazi, 17 iunie, primul sau raport de pana acum privind impactul schimbarilor demografice. Acesta prezinta factorii determinanti ai acestei schimbari pe termen lung si impactul sau in intreaga Europa. Totodata, documentul evidentiaza legaturile dintre structurile demografice, impactul crizei si capacitatea de redresare in urma acesteia. continuă pe Hotnews

VIDEOCONFERINTA BURSA - SANATATE SI FARMA MARIUS GEANTA, PRESEDINTELE CENTRULUI DE MEDICINA INOVATIVA: Telemedicina - posibil sa fie unul dintre cele mai importante plusuri din aceasta pandemie

Telemedicina ar putea sa fie unul din cele mai importante plusuri din aceasta pandemie, considera Marius Geanta, presedintele Centrului de Medicina Inovativa. Acesta a mai tras un semnal de alarma cu privire la constientizarea sanatatii, in contextul in care un sondaj recent arata o disponibilitate redusa in cazul vaccinarii impotriva Covid-19.

Orban, intr-o sedinta PNL:O alianta cu USR-PLUS pentru primariile de sector, din ce in ce mai putin probabila

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat intr-o sedinta a partidului ca a ramas cu un gust amar dupa ultima intalnire cu reprezentantii USR-PLUS, potrivit Digi24. Acesta ar mai fi precizat ca PNL ar putea incheia o alianta doar cu PMP, fara USR-PLUS, in ce privesc primariile de sector ale Capitalei.

Coronavirus: Mai putin de 400 de morti in 24 de ore, pentru a doua zi consecutiv, in SUA (Johns Hopkins)

Bilantul cotidian al deceselor legate de coronavirus in ultimele 24 de ore in Statele Unite a coborat sub pragul de 400 de morti pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor prezentate luni la orele 20. 30 marti, 00. 30 GMT) de universitatea americana Johns Hopkins, informeaza AFP, citat de Agerpres. Tara a inregistrat 385 de noi decese intr-o zi din cauza COVID-19, dupa ce in ziua anterioara fusese de 382 de morti suplimentare. Aceste bilanturi zilnice sunt cele mai scazute de la sfarsitul lui martie, potrivit datelor actualizate continuu de universitatea din Baltimore.

Tarom reia zborurile catre mai multe destinatii din Europa. Unde puteti calatori fara restrictii

Incepand din 15 iunie, compania nationala Tarom reia zborurile comerciale, fara restrictii, catre trei tari din Europa: Austria, Germania si Grecia.

Cum a ratat Dacia solutia salvatoare pe cea mai mare piata din Europa

Dacia, ca alti producatori auto, are probleme in perioada asta. Dar putea sa salveze o parte din vanzari, daca lansa un pic mai devreme un model electric. Ultimii doi ani au fost cruciali.

Frappe-ul vegetal care nu ingrasa, ideal pentru zilele de vara. Se prepara in mai putin de doua minute

Ioana Ginghina a impartasit pe retelele de socializare o alternativa sanatoasa pentru frappeul clasic, care din pacate nu poate fi savurat de persoanele cu intoleranta la lactoza.

Motivatia pentru plecarea lui Helmut Duckadam de la FCSB: De el era nevoie cel mai putin

Helmut Duckadam, eroul de la Sevilla, si-a anuntat plecarea de la FCSB in direct la tv, cu putin timp inainte de startul partidei dintre CFR si formatia patronata de Gigi Becali. Explicatia oficiala venita din partea omului de afaceri dupa aceasta demisie a fost urmatoarea: de Duckadam era cea mai putina nevoie la club.

Google elimina, in sfarsit, cea mai stupida limitare din telefonul tau. Ce aduce nou Android 11

Pe cat de futuriste par telefoanele din prezent, Android e un sistem de operare dezvoltat la inceputul anilor 2000. S-a schimbat extraordinar de mult in ultimii ani, dar cateva artefacte tot au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )