Libnet.ro
UNICEF

23:00

Europarlamentar roman acuzat de sabotaj la Bruxelles. Liviu Dragnea: Nu mai stam fara reactie

Antena3 Antena3,
Europarlamentar roman acuzat de sabotaj la Bruxelles. Liviu Dragnea: Nu mai stam fara reactie

Scandal urias dupa vizita la Bruxelles a premierului Mihai Tudose. O deplasare cu rezultate foarte bune,dar care a fost sabotata chiar de romani, spune Liviu Dragnea, referindu-se la o declaratii facute. continuă pe Antena3

Scandal urias la Bruxelles. Europarlamentar roman acuzat de sabotaj. Reactia lui Liviu Dragnea

Scandal urias dupa vizita la Bruxelles a premierului Mihai Tudose. O deplasare cu rezultate foarte bune,dar care a fost sabotata chiar de romani, spune Liviu Dragnea, referindu-se la o declaratii facute.

Dragnea sesizeaza insitutiile statului pentru ca un europarlamentar roman a facut haz de necazul Romaniei. Tudose a fost mahnit la Bruxellles

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Romania TV, ca premierul Mihai Tudose a fost multumit de intalnirile foarte bune pe care le-a avut la Bruxelles, dar si mahnit din cauza afirmatiilor denigratoare pe care un europarlamentar roman le-a facut la adresa Guvernului. Este vorba de eurodeputatul PMP Siegfried Muresan, care a aratat ca niciunul dintre liderii europeni nu s-au afisat cu Mihai Tudose.

Siegfried Muresan, dupa ce a fost amenintat de Liviu Dragnea ca va sesiza institutiile statului: Un lider care ameninta politicienii si jurnalistii este privit ca un lider slab

Siegfried Muresan afirma ca nu i-a fost niciodata teama sa spuna adevarul, dupa ce a fost amenintat de liderul PSD, Liviu Dragnea, ca va sesiza institutiile statului pentru declaratiile critice formulate de europarlamentar in timp ce premierul Mihai Tudose se afla la Bruxelles.

Radu Banciu, despre Liviu Dragnea, cel strain de Brazilia: Pe el nu il intereseaza ca a facut evaziune fiscala, ci ca documentele nu aveau numar de ordine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, acuzat de afaceri necurate in Brazilia, Liviu Dragnea neaga ca ar avea afaceri in.

Europarlamentarul Catalin Ivan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Este cea mai proasta perioada a PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan trage un semnal de alarma cu ceea ce se intampla in PSD. Politicianul nu uita sa il atace din nou pe Liviu Dragnea. Este cea mai proasta.

Mai aproape de DOMNU: Liviu Dragnea pleaca in Israel. Ce apostoli il insotesc

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, efectueaza de marti pana joi o vizita oficiala in Statul Israel, la invitatia presedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein, scrie Stiri pe.

Liviu Dragnea: Nu am nicio actiune la purtator / Nu am actiuni la Tel Drum / O ciorba reincalzita care nu mai are niciun gust

Liviu Dragnea a sustinut luni ca nu detine actiuni la purtator si nu se afla in spatele firmei Tel Drum, dupa ce site-ul de investigatii RISE Project a publicat un document atribuit serviciului secret al ministerului de Interne si care afirma ca seful PSD este detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la SC Tel Drum SA.

Dosarul Brazilia al lui Liviu Dragnea, in presa din America Latina (VIDEO)

Dosarul Brazilia al lui Liviu Dragnea prezinta tot mai mult interes in tara din America Latina. Scandalul de coruptie si spalare de bani in care este implicat presedintele PSD este.

Ion Cristoiu: Da, exista o Conspiratie impotriva lui Liviu Dragnea. E initiata si condusa chiar de Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul sau, despre replica liderului PSD, Liviu Dragnea in privinta acuzatiilor privind afacerile din Brazilia si.

Liviu Dragnea a discutat cu premierul Israelului despre atragerea capitalului israelian in Fondul Suveran de Dezvoltare

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut, joi, o intrevedere cu premierul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, in cadrul careia au discutat despre oportunitatile de a consolida cooperarea dintre cele doua tari prin atragerea capitalului israelian in Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), precum si in alte sectoare ale economiei romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )