Libnet.ro
UNICEF

05:00

Europarlamentare 2014. PSD ii acuza pe sefii liberali ca fac turism electoral cu masina Consiliului Judetean. A fost depusa si o sesizare la Politie.

Adevărul Adevărul,
Europarlamentare 2014. PSD ii acuza pe sefii liberali ca fac turism electoral cu masina Consiliului Judetean. A fost depusa si o sesizare la Politie.

Social-democratii botosaneni au depus la Inspectoratul Judetean de Politie dar si la Biroul Electoral Judetean doua plangeri impotriva sefului PNL, Florin Turcanu. PSD il acuza ca face turism electoral prin judet cu masinile statului, mai precis cele ale Consiliului Judetean. continuă pe Adevărul

Alegeri europarlamentare 2014 PMP, plangere penala pe numele unui medic din Teleorman. Motivul: doctorul ar fi eliberat peste 220 de adeverinte false pentru persoane netransportabile

Alegeri europarlamentare 2014, Teleorman. Reprezentantii Partidului Miscarea Populara au depus o plangere penala pe numele medicului Sorinel Paunescu din comuna Contesti pe care il acuza ca ar fi eliberat sute de adeverinte medicale false pentru persoanele care nu se pot deplasa.

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Primarul si viceprimarul din Odoreu, acuzati de PP DD de propaganda: Se plimbau prin sectiile de vot ca la ei acasa

Alegeri europarlamentare 2014. Procesul electoral nu se poate desfasura fara sesizari. Politicienii din Satu Mare au inceput cu reclamatiile inca de dimineata. Cei din PP DD se plang ca la sectiile de vot din Odoreu primarul si viceprimarul fac propaganda in sectiile de vot.

Peste 70 de maramureseni, internati in Spitalul Sighetu Marmatiei, nu pot vota la alegerile europarlamentare 2014

Situatie inedita in Maramures. in municipiul Sighetu Marmatiei, 77 de maramureseni nu-si pot exercita dreptul la vot la alegerile europarlamentare 2014, deoarece nu au depus actele necesare prin care sa demonstreze ca nu se vor putea deplasa la sectia de votare. BEJ Maramures a respins plangerea formulata de catre un membru din sectia de votare.

Europarlamentare 2014. Brailenii de varsta a treia s-au prezentat primii la vot

La ora 14. 00, cu o prezenta la vot pentru alegerile europarlamentare 2014 de 12,78%, judetul Braila se situa pe un onorabil loc 18 la nivel national. Persoanele in varsta, atat din municipiu cat si din judet, au fost cele care s-au prezentat primele la urne, pentru a-si face datoria de alegatori.

Europarlamentare 2014. Alegeri in inima Romaniei: oamenii habar nu au ce este Parlamentul European, dar au iesit la vot

In Dealu Frumos, localitate considerata centrul geografic al Romaniei, satenii au iesit la vot in numar mare la alegeri europarlamentare 2014. Chiar daca majoritatea habar nu au ce este Parlamentul European.

Europarlamentare 2014 Alba. Peste 500 de detinuti de la Penitenciarul Aiud au votat cu ajutorul urnei mobile

Alegeri europarlamentare 2014. Un numar de 537 de detinuti de la Penitenciarul Aiud au votat la alegerile pentru Parlamentul European. De asemenea, 4 persoane din arestul IPJ Alba si-au exprimat acest drept constitutional.

Europarlamentare 2014. Primarul din Alba Iulia: Dincolo de Arcul Carpatic se va baga mana in sacul cu voturi

Alegeri europarlamentare 2014 Alba. Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat duminica ca se asteapta ca in zonele aflate dincolo de Arcul Carpatic sa se bage mana in sacul cu voturi deoarece asa sunt obisnuiti cei care se afla acolo la butoane si organizeaza alegerile.

Europarlamentare 2014 Alba. Barbat din Bistra cercetat penal pentru ca nu si-a lasat sotia sa voteze

Alegeri europarlamentare 2014 Alba. Un barbat de 66 de ani din comuna Bistra este cercetat penal dupa ce s-a opus ca sotia sa sa isi exercite dreptul de vot. Acesta risca pedeapsa cu inchisoarea intre 6 luni si 3 ani.

Europarlamentare 2014. Emotii pentru tinerii care au votat pentru prima data in viata lor

Alegeri europarlamentare 2014. Cateva mii de tineri din Vrancea au avut ocazia astazi sa-si exprime optiunea politica pentru prima data de cand au implinit varsta de 18 ani.

FOTO VIDEO Europarlamentare 2014. Detinutii de la Penitenciarul Focsani au umplut cu buletine de vot urma mobila

Alegeri europarlamentare 2014. Peste 600 de detinuti aflati la Penitenciarul din Focsani au dorit sa voteze la alegerile pentru Parlamentul European.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )