Libnet.ro
UNICEF

09:30

Evacuari, inundatii si torente de noroi in California, dupa trei ani de seceta

Antena3 Antena3,
Evacuari, inundatii si torente de noroi in California, dupa trei ani de seceta

Ploi puternice s-au abatut marti asupra Californiei, provocand torente de noroi, inundatii si evacuari in anumite zone, dupa o lunga perioada de seceta, relateaza AFP. Au fost emise alerte de inundatii. continuă pe Antena3

500.000 de euro. Atat va primi Herman Van Rompuy, fostul presedinte al CE, in urmatorii trei ani

Herman Van Rompuy, fostul presedinte al Consiliului European, va primi peste 500. 000 de euro in urmatorii trei ani dupa ce si-a incheiat mandatul de presedinte al Consiliului European.

Trei ani de inchisoare pentru un islamist olandez revenit din Siria

O instanta din Olanda l-a condamnat la trei ani de inchisoare pe un islamist olandez care a revenit din Siria, achitand-o insa pe sotia acestuia, scrie AFP. Este prima data cand un islamist.

Fostul procuror acuzat ca a jucat banii de flagrant la poker, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Fostul procuror George Margarit, acuzat ca a jucat banii destinati unui flagrant la poker, a fost condamant, miercuri, de magistratii Curtii Supreme la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva.

Judecatorul prahovean Petre Podea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

ICCJ l-a condamnat definitiv pe judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita. Judecatorul Petre Podea a fost gasit vinovat de trafic de influenta.

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, a fost condamnat definitiv de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu executare. Magistratul a fost judecat pentru ca a primit 3. 000 de lei pentru a scapa de inchisoare un barbat.

Dupa sase ani de criza, o cincime din salariatii bancilor si din sucursale au disparut, iar sectorul bancar are venituri in scadere

Sectorul bancar, care finanteaza in proportie de 90% economia, se afla in continuare intr-o situatie dificila, si dupa sase ani de criza, motiv pentru care are in continuare costuri mari si venituri.

Vettel ii calca pe urme lui Schumacher dupa 19 ani

Vettel a facut primele teste din viata lui la , noua sa echipa. Pe internet a aparut o imagine cu pilotul german din 2014, in masina sa de Formula 1, pusa in paralel cu cea a lui Michael Schumacher de la primul sau test, din 1995, tot de la . Gesturile celor doi frapeaza, pentru casunt extrem de asemanatoare, chiar daca le despart 19 ani de zile.

U Cluj se califica dupa 20 ani in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa Universitatea Cluj a obtinut, miercuri seara, calificarea in penultimul act al Cupei Romaniei dupa o victorie scurta pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )