Libnet.ro
UNICEF

01:05

Evaluare Nationala 2014: Subiectele la Limba romana. Copiii au avut de analizat o poezie de Ion Minulescu si sa scrie despre intalnirea cu un scriitor contemporan

România Liberă România Liberă,
Evaluare Nationala 2014: Subiectele la Limba romana. Copiii au avut de analizat o poezie de Ion Minulescu si sa scrie despre intalnirea cu un scriitor contemporan

Absolventii clasei a VIII-a sustin, luni, proba scrisa la Limba romana, in cadrul Evaluarii Nationale. continuă pe România Liberă

EXAMEN CAPACITATE 2014 Teleorman Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Subiectele la Limba Romana de la examenul de Evaluare Nationala 2014, testare nationala care incepe luni, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, de la ora 11. Pana atunci elevii pot consulta modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei.

EXAMEN CAPACITATE 2014. Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Subiectele la Limba Romana de la examenul de Capacitate 2014, testare nationala care incepe luni, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, de la ora 11. Pana atunci elevii pot consulta modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei.

Evaluarea Nationala 2014 Subiectele de la examenul de Limba si literatura romana: Compunere, povestire, Randuri pentru Anul Nou de Ion Minulescu si un text publicat intr-un ziar

Subiectele de la examenul de Limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale 2014 au fost structurate pe doua mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. La Subiectul I, absolventii de clasa a VIII-a au avut de raspuns mai multor cerinte pornind de la poezia Randuri pentru Anul Nou de Ion Minulescu. La al doilea subiect, absolventii au avut ca cerinta sa povesteasca o intamplare petrecuta la o intalnire organizata de scoala cu un scriitor contemporan. Vezi in articol subiectele integrale pe care absolventii de clasa a VIII-a le-au avut de rezolvat la examenul de Limba si literatura romana - Evaluarea Nationala 2014.

Evaluarea Nationala 2014 Subiectele si baremele integrale de la examenul de Limba si literatura romana

Subiectele si baremele integrale de la examenul de Limba si literatura romana - Evaluarea Nationala 2014 au fost publicate pe edu. ro. Absolventii de clasa a VIII-a au avut de rezolvat astazi, 23 iunie, la primul examen din cadrul evaluarii nationale, doua subiecte cu mai multe cerinte, pornind de la un fragment din poezia Randuri pentru Anul Nou de Ion Minulescu si de la un fragment dintr-un text publicat in presa de Corina Zorzor, sub titlul Empatia, o abilitate dobandita prin lectura. Descarca din articol subiectele si baremele de la Limba si literatura romana - Evaluarea Nationala 2014.

Evaluare Nationala 2014: Modele de subiecte si barem Limba romana

Absolventii clasei a VIII-a sustin, luni, proba scrisa la Limba romana, in cadrul Evaluarii Nationale.

EVALUARE NATIONALA 2014. Elevii sustin astazi prima proba. 166.617 absolventi de clasa a 8-a vor da examenul

Evaluarea Nationala din acest an incepe luni si se incheie miercuri, 166. 617 absolventi de clasa a VIII-a fiind asteptati la cele trei probe scrise Limba romana, Limba materna si Matematica) ale .

EXAMEN CAPACITATE 2014 TULCEA. Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Subiectele la Limba Romana de la examenul de Capacitate 2014, testare nationala care incepe luni, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, de la ora 11. in judetul Tulcea, 1. 658 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine prima proba scrisa la Evaluarea nationala, limba si literatura romana.

EXAMEN CAPACITATE 2014 CONSTANTA. Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Subiectele la Limba Romana de la examenul de Capacitate 2014, testare nationala care incepe luni, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, de la ora 11. in judetul Constanta, 5. 694 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine prima proba scrisa la Evaluarea nationala, limba si literatura romana.

EVALUAREA NATIONALA 2014 Dolj. Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Subiectele la Limba Romana de la examenul de Capacitate 2014, testare nationala care incepe luni 23 iunie, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, incepand cu ora 11. Pana atunci, elevii pot consulta modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei. in judetul Dolj sunt asteptati sa sustina acest examen 5200 de elevi.

FOTO VIDEO EXAMEN CAPACITATE 2014 Dolj. Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Subiectele la Limba Romana de la examenul de Capacitate 2014, testare nationala care incepe luni 23 iunie, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, incepand cu ora 11. Pana atunci, elevii pot consulta modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei. in judetul Dolj sunt asteptati sa sustina acest examen 5200 de elevi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2282 seconds )