Libnet.ro
UNICEF

16:31

Evaluare nationala 2015. Surpriza uriasa miercuri la proba la matematica

Antena3 Antena3,
Evaluare nationala 2015. Surpriza uriasa miercuri la proba la matematica

Subiectele la proba de matematica de la Evaluarea Nationala par sa fi fost, anul acesta, foarte simple. Cel putin asta afirma majoritatea elevilor unei scoli din Zalau, la iesirea din centrul de examen, scrie v. continuă pe Antena3

EVALUARE NATIONALA 2015. Elevii au sustinut proba la matematica. Vezi baremul

EVALUARE NATIONALA 2015 Absolventii clasei a VIII-a au sustinut astazi proba de matematica, ultima de la Evaluare Nationala 2015, scrie Mediafax. ro. in cadrul examenului Evaluare Nationala 2015, luni a avut.

EVALUARE NATIONALA 2015: Primele impresii dupa proba la Matematica. Ce spun copiii despre subiecte

Matematica, considerata in mod traditional cea mai grea proba a examenului de Capacitate, i-a surprins in mod placut pe elevii claselor a VIII-a. Adolescentii au povestit, dupa ce au iesit din examen, ca subiectele au fost destul de usoare.

Evaluare Nationala 2015. Elevii din Brasov spun ca subiectele la matematica au fost usoare si se puteau rezolva intr-o ora - FOTO

Evaluare Nationala 2015. Absolventii claselor a VIII-a aum sustinut miercuri proba scrisa la Matematica. Elevii au iesit fericiti din salile de examen si au spus ca subiectele la matematica au fost de doua ori mai usoare decat la simulare.

Evaluare Nationala 2015 Dolj. Impresiile elevilor, dupa proba la matematica: Subiectele au fost usoare - FOTO VIDEO

Peste 5000 de elevi din judetul Dolj au sustinut astazi a doua proba a Evaluarii Nationale, ca sa devina liceeni. Unii au spus ca subiectele la matematica au fost mai usoare ca la simulari.

EVALUARE NATIONALA 2015. Ce SUBIECTE au avut elevii la proba scrisa la MATEMATICA

Elevii clasei a VIII-a sustin, miercuri, proba scrisa la matematica, ultima din cadrul examenului de Evaluarea Nationala 2015.

Evaluare Nationala 2015: Un elev din Timis, sigur pe el dupa Matematica: Poate nu iau 10, dar 9.50 tot iau. Mi-e ciuda ca nu am citit! Luam 10

Mii de elevi de clasa a VIII-a din judetul Timis au sustinut miercuri proba la Matematica. Elevii care au sustinut examenul la Colegiul Coriolan Brediceanu din Lugoj au declarat ca subiectele au fost foarte usoare. Un profesor care sustine ca preda matematica in particular a spus chiar ca subiectele sunt atat de simple ca si un elev ramas corigent ar trebui sa stie sa le faca.

EVALUARE NATIONALA 2015. Elevii clasei a VIII-a sustin, miercuri, proba scrisa la MATEMATICA

Elevii clasei a VIII-a sustin, miercuri, proba scrisa la matematica, ultima din cadrul examenului de Evaluarea Nationala 2015.

Evaluare Nationala 2015 Tulcea. Subiecte Matematica

Evaluare Nationala 2015. Absolventii claselor a VIII-a sustin miercuri, 24 iunie, proba la Matematica. in judetul Tulcea s-au inscris anul acesta 1. 620 de elevi. Dintre acestia, 44 au absentat de la prima proba.

Evaluare Nationala 2015 Caras-Severin. Subiecte Matematica

Evaluare Nationala 2015. Mii de elevi din judetul Caras-Severin sunt asteptati, miercuri, sa sustina proba la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale. Luni a avut loc proma la Limba Romana, iar marti a fost programata proba la Limba Materna.

Evaluare Nationala 2015 Iasi. Subiecte Matematica

Evaluare Nationala 2015. Absolventii claselor a VIII-a sustin miercuri, 24 iunie, proba la Matematica. in judetul Iasi au inscris, anul acesta, 6. 746 elevi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )