Libnet.ro
UNICEF

17:00

Evaluare Nationala 2016. Subiectele la Romana: analiza poeziei Salcami si o compunere despre o zi intr-o statiune

Adevărul Adevărul,
Evaluare Nationala 2016. Subiectele la Romana: analiza poeziei Salcami si o compunere despre o zi intr-o statiune

Judetul Calarasi s-a situat in coada clasamentului la simularea pentru Evaluare Nationala 2016, dupa ce doar 33,74% dintre elevi au obtinut note peste 5. Din cei 2. 849 de elevi inscrisi, la simularea examenului de Capacitate 2016 s-au prezentat 2. 599, note de promovare obtinand 1. continuă pe Adevărul

EVALUARE NATIONALA 2016. SUBIECTELE la Limba Romana

Absolventii claselor a VIII-a au avut de rezolvat doua subiecte la Limba Romana, in cadrul primei probe a Evaluarii Nationale.

Evaluare Nationala 2016. Subiectele foarte usoare vor crea probleme de departajare

Absolventii de gimnaziu au sustinut astazi proba la limba si literatura romana la Evaluarea Nationala 2016. Examenul de Capacitate 2016 se va incheia miercuri, cu proba la matematica.

Evaluare Nationala 2016.Subiectele de examen, publicate de Ministerul Educatiei pe subiecte.edu.ro

IncepeEvaluarea Nationala 2016 pentru absolventii clasei a VIII-a. Primul examen, cel la Limba si literatura romana va avea loc pe 27 iunie. Elevii de clasa a VIII-a vor continua probele scrise de laCapacitate 2016 cu examenul de Limba si literatura materna pe 28 iunie, iar ultimul examen va fi pe 29 iunie, la Matematica.

EVALUARE NATIONALA 2016 Ce conditii trebuie sa respecte elevii care dau examenul de Capacitate

Absolventii claselor a VIII-a intra astazi in focurile Evaluarii Nationale cu proba scrisa la Limba si Literatura Romana. Miercuri, pe 29 iunie elevii vor sustine proba scrisa la Matematica, iar rezultatele vor fi afisate pe 1 iulie. Examenul va incepe la ora 9. 00, moment in care, in clase se vor deschide plicurile sigilate care contin varianta de subiecte multiplicata.

BAREM EVALUARE NATIONALA 2016: limba romana

Ministerul Educatiei a publicat luni baremul la primul examen din cadrul Evaluarii Nationale 2016 - testul scris la Limba si literatura romana. Acestia au avut de rezolvat varianta 2, fiind vorba de doua subiecte principale - primul, pe baza unei poezii de A. Baconski si al doilea pe baza unui articol din Adevarul. Ultima cerinta s-a referit la redactarea unei compuneri in care elevii sa prezinta o intamplare reala sau imaginara petrecuta intr-o zona turistica.

EVALUARE NATIONALA 2016.Unde sunt publicate subiectele de examene

Subiectele primite de elevii care sustin incepand de luni Evaluarea Nationala de clasa a VIII-a vor fi publicate, in zilele de examen, in jurul orei 15:00, pe.

Evaluare Nationala 2016. Reactii din Neamt la subiectele de la prima proba: Ma asteptam la o fabula, sau la un basm, nu la genul liric

Elevii Scolii numarul 3 din Piatra Neamt considera ca subiectele pe care le-au avut de rezolvat la Evaluare Nationala 2016 au fost accesibile si spera sa obtina note bune la tezele sustinute luni, 27 iunie. La proba de limba si literatura romana au avut de rezolvat mai multe cerinte legate de poezia Salcami de A. Baconsky, dar si de facut o compunere despre o intamplare dintr-o statiune.

FOTO Evaluare Nationala 2016. Candidatii din Prahova, luati prin surprindere de subiectele prea usoare

Candidatii din Prahova care au sustinut luni proba scrisa de limba si literatura romana de la Evaluare Nationala 2016 au fost surprinsi de subiecte, considerate prea usoare. Gradul de dificultate a avut insa si un revers: candidatii nu au mai repetat temele lejere, cum a fost genul liric, astfel ca erau putin confuzi daca au atins sau nu cerintele de la examen.

Evaluare nationala 2016 Iasi. Elev de la un colegiu de prestigiu: Ca sa raman aici, trebuie sa iau 10 la matematica

Evaluare nationala 2016 Iasi. Subiectele de la limba si literatura romana nu le-au intins capcane tinerilor inscrisi la Colegiul National Emil Racovita din Iasi. Pentru elevii de la unul dintre cele mai bune licee din oras, prima proba a examenului de capacitate a fost accesibila, permitandu-le, dupa cum au precizat, sa obtina nota maxima.

Evaluare Nationala 2016. Reactia elevilor din Slobozia la aflarea subiectelor: A fost foarte usor

Peste 2. 500 de elevi din Ialomita au sustinut astazi prima proba la Evaluare Nationala 2016, cea la limba romana. Elevii de clasa a VIII-a din Slobozia sustin ca subiectele la Capacitate 2016 au fost foarte usoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )