Libnet.ro
UNICEF

23:00

EVALUARE NATIONALA. Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale incepe marti

Antena3 Antena3,
EVALUARE NATIONALA. Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale incepe marti

Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale pentru elevii de clasa a VIII-a participanti la loturile nationale de pregatire pentru olimpiadele si concursurile internationale va. continuă pe Antena3

Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale incepe marti

Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale pentru elevii de clasa a VIII-a participanti la loturile nationale de pregatire pentru olimpiadele si concursurile internationale va incepe marti cu proba scrisa la Limba si literatura romana, anunta Agerpres. Potrivit ordinului ministrului Educatiei, proba la Matematica va avea loc pe 8 iunie, iar pe 9 iunie - proba scrisa la Limba si literatura materna pentru elevii apartinand minoritatilor nationale.

Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale, dedicata olimpicilor de clasa VIII-a. Marti, proba la Limba romana

Sesiunea speciala a examenului de Evaluare Nationala pentru elevii de clasa a VIII-a participanti la loturile nationale de pregatire pentru olimpiadele si concursurile internationale se desfasoara in perioada 6-10 iunie, la Bucuresti. Marti, elevii vor sustine proba scrisa la Limba si Literara romana.

EVALUARE NATIONALA 2016. Proba scrisa la limba si literatura romana pentru olimpici. Vezi programul complet

Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale pentru elevii de clasa a VIII-a participanti la loturile nationale de pregatire pentru olimpiadele si concursurile internationale va.

EVALUARE NATIONALA 2016. 24 de elevi olimpici au inceput examenele in sesiunea speciala

24 de elevi olimpici de clasa a VIII-a au inceput, luni, examenele din cadrul Evaluarii Nationale, in cadrul unei sesiuni speciale, informeaza Ministerul Educatiei.

Evaluare nationala 2016. Elevii de clasa a II-a sustin luni, 6 mai, proba scrisa la Limba romana

Aproape 200. 000 de elevi de clasa a II-a incep luni, 6 iunie, Evaluarea Nationala, cu proba scrisa la Limba romana. Acestia vor avea 30 de minute la dispozitie pentru a rezolva subiectele testelor nationale.

Evaluare Nationala 2016. Elevii de clasa a II-a sustin marti proba de citire la Limba Romana

Elevii de clasa a II-a sustin marti proba de citire la Limba romana de la Evaluarea Nationala. Potrivit programarii examenelor, acestia vor sustine miercuri proba la Matematica.

Evaluare Nationala 2016. Elevii de clasa a II-a sustin, marti, proba de citire in limba romana

000 de elevi de clasa a II-a vor sustine marti, 7 iunie, proba de citire in Limba romana. Potrivit programarii examenelor, pe 8 iunie acestia vor sustine proba la matematica. Ultimele probe se vor desfasura pe 9 iunie scris) si 10 iunie citit) la limba materna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )