Libnet.ro
UNICEF

20:00

Evaluarea nationala 2016, clasa a II-a: Subiectele la Limba romana - Citit

Hotnews Hotnews,
 Evaluarea nationala 2016, clasa a II-a: Subiectele la Limba romana - Citit

Aproximativ 198. 000 de elevi de clasa a II-a au sustin marti cea de a doua proba a Evaluarii nationale - Limba romana - Citit, dupa ce in urma cu o zi au trecut prin proba scrisa la aceeasi materie. Copiii au avut la dispozitie 30 de minute pentru a rezolva testele. Evaluarea nationala isi propune sa ii ajute pe parinti si pe invatatoare sa vada nivelul elevului la elementele de baza si, ulterior, sa dezvolte planuri individualizate de invatare pentru a corecta lacunele, acolo unde exista, in urmatorii doi ani de invatamat primar. Evaluarile de la clasa a II-a continua miercuri cu testarea la Matematica. continuă pe Hotnews

Evaluarea nationala 2016, clasa a II-a: Subiectele la Limba romana- scris. Prima testare de la final de an scolar prin care trec elevii

Aproximativ 198. 000 de elevi de clasa a II-a au sustin luni dimineata proba scrisa la Limba romana din cadrul Evaluarii nationala. Subiectele de la evaluarea nationala la Limba romana-scris, clasa a II-a, au fost facute publice de Ministerul Educatiei. Timpul de rezolvare a subiectelor a fost 30 de minute. Potrivit calendarului evaluarilor nationale, aceasta este prima testare din seria evaluarilor de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a 2016.

Evaluare nationala 2016. Elevii de clasa a II-a sustin luni, 6 mai, proba scrisa la Limba romana

Aproape 200. 000 de elevi de clasa a II-a incep luni, 6 iunie, Evaluarea Nationala, cu proba scrisa la Limba romana. Acestia vor avea 30 de minute la dispozitie pentru a rezolva subiectele testelor nationale.

Elevii de clasa a II-a incep, luni, probele la Evaluarea Nationala

Aproximativ 198. 000 de elevi de clasa a II incep, luni, probele la Evaluarea Nationala. Astfel, prima proba pe care o vor sustine este cea la Limba romana.

Evaluare Nationala 2016. Elevii de clasa a II-a sustin marti proba de citire la Limba Romana

Elevii de clasa a II-a sustin marti proba de citire la Limba romana de la Evaluarea Nationala. Potrivit programarii examenelor, acestia vor sustine miercuri proba la Matematica.

EVALUARE NATIONALA 2016. Proba scrisa la limba si literatura romana pentru olimpici. Vezi programul complet

Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale pentru elevii de clasa a VIII-a participanti la loturile nationale de pregatire pentru olimpiadele si concursurile internationale va.

EVALUARE NATIONALA 2016. 24 de elevi olimpici au inceput examenele in sesiunea speciala

24 de elevi olimpici de clasa a VIII-a au inceput, luni, examenele din cadrul Evaluarii Nationale, in cadrul unei sesiuni speciale, informeaza Ministerul Educatiei.

Evaluare Nationala 2016. Elevii de clasa a II-a sustin, marti, proba de citire in limba romana

000 de elevi de clasa a II-a vor sustine marti, 7 iunie, proba de citire in Limba romana. Potrivit programarii examenelor, pe 8 iunie acestia vor sustine proba la matematica. Ultimele probe se vor desfasura pe 9 iunie scris) si 10 iunie citit) la limba materna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )