Libnet.ro
UNICEF

07:30

EXAMEN CAPACITATE 2014. Rezultatele testului de Limba Romana de la Evaluarea Nationala

Adevărul Adevărul,
EXAMEN CAPACITATE 2014. Rezultatele testului de Limba Romana de la Evaluarea Nationala

Examenul de Evaluare Nationala 214 incepe luni cu proba la romana, urmeaza proba la limba materna, marti, si se incheie miercuri, cu examenul la matematica. Primele rezultate se afiseaza vineri, cand se depun si contestatiile. continuă pe Adevărul

EXAMEN CAPACITATE 2014. Subiectele la Limba Romana la testul de Evaluare Nationala

Subiectele la Limba Romana de la examenul de Capacitate 2014, testare nationala care incepe luni, vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live, luni, de la ora 11. Pana atunci elevii pot consulta modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei.

EXAMEN CAPACITATE 2014. Rezolvarea subiectelor la Limba Romana de la Evaluarea Nationala

Rezolvarea subiectelor la Limba Romana de la Capacitate 2014 va avea loc la Adevarul Live, luni, dupa incheierea examenului. Cei care se pregatesc de aceasta prima testare pot urmari lectia video in care o profesoara de romana arata cum se rezolva o varianta de subiecte de la Evaluarea Nationala 2014, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

EXAMEN CAPACITATE 2014. Baremul de notare la testul de Limba Romana de la Evaluarea Nationala

Baremul de notare la examenul de Limba Romana de la Capacitate 2014 va fi publicat luni dupa-amiaza, o data cu publicarea subiectelor primite de elevi la prima proba de la examenul de Evaluare Nationala.

BAC 2014 Rezultatele de la examenul oral de Limba romana: 67% dintre absolventi au obtinut calificativul experimentat. 3 candidati au fost eliminati din examen

Trei candidati au fost dati afara din examenul oral de Limba romana pentru ca au incercat sa copieze, iar 67,01% dintre absolventii de liceu prezenti la examen au obtinut calificativul experimentat, a anuntat Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro. Rezultatul de la proba de anul acesta este, in medie, cu 5% mai mare decat in ultimii 3 ani si cu 10% mai mari fata de 2010. Prin comparatie, anul trecut aproape 63% dintre absolventi au primit certificat de utilizator experimentat si 6 absolventi au fost dati afara din examen in 2013.

BAC 2014 Rezultatele primelor probe de evaluare a competentelor, in Salaj

Doua dintre probele de evaluare a competentelor din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat s-au incheiat fara mari probleme pentru candidati. Cel putin asta rezulta din situatia statistica transmisa de Inspectoratul Scolar, potrivit careia majoritatea candidatilor sunt experimentati, fie ca vorbim de limba romana, fie ca vorbim de cea materna.

BAC 2014 Rezultatele de la examenul oral de limba materna: 83% dintre absolventi au obtinut calificativul experimentat

Peste 5. 500 de absolventi ai claselor a XII-a care au sustinut examenul de evaluare a competentelor de comunicare in limba materna au obtinut calificativul experimentat. Cele mai multe rezultate experimentat, raportat la numarul de candidati prezenti, le-au obtinut elevii care au sustinut proba la limba turca, unde toti cei 5 absolventi examinati aufost notati cu calificativul maxim. Urmeaza elevii testati la limba maghiara 84,50% au obtinut calificativul experimentat) si la limba slovaca 80,85%), in cadrul Bacalaureatului.

AUDIO Naguale lanseaza primul sau single in limba romana, Epoca de bronz, in colaborare cu Glance, Kaira, Tzip si Alb Negru

Naguale lanseaza astazi un nou single, Epoca de bronz, impreuna cu mai multi artisti talentati: Glance, Kaira, Tzip si Alb.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )