Libnet.ro
UNICEF

07:00

EXCLUSIV 132 de proiecte si studii in valoare de peste 24 milioane de euro zac neutilizate in Ministerul Comunicatiilor - Curtea de Conturi

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV 132 de proiecte si studii in valoare de peste 24 milioane de euro zac neutilizate in Ministerul Comunicatiilor - Curtea de Conturi

Ministerul Comunicatiilor detine 132 proiecte si studii in valoare de peste 107,6 milioane lei peste 24 milioane euro) care nu au fost utilizate in scopul pentru care au fost realizate, in ciuda prevederilor unui ordin cu masuri dat in anul 2014 de ministrul Razvan Cotovelea, se arata in raportul Curtii de Conturi pe 2015 la acest minister, document obtinut de HotNews. ro. Contactat de HotNews. ro, fostul ministru al Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, a spus ca in mandatul sau a facut un audit tehnic si la proiectul eAcademie si a dispus un ordin pentru operationalizarea acestei platforme IT care era neutilizata. UPDATE Ministerul Comunicatiilor a transmis catre HotNews. ro lista proiectelor transmise catre Curtea de Conturi, cu precizarea ca unele dintre aceste proiecte sunt inca folosite, altele au fost de-a lungul anilor in comodat, iar o mare parte se afla in depozitul MCSI, fiind nefolosite intrucat sunt depasite fizic. continuă pe Hotnews

Captura record de droguri in Marea Britanie: 3,2 tone de cocaina, in valoare de peste 500 milioane de lire, gasite la bordul unui remorcher (FOTO)

O captura record de droguri in valoare de peste 500 milioane de lire a fost prinsa in Marea Britanie. Mai exact, 3,2 tone de cocaina au fost gasite sub pavilionul Tanzaniei la bordul unui.

Enel a investit peste doua milioane de lei in judetul Giurgiu

Enel Distributie Muntenia a finalizat lucrari de modernizare a retelei, in judetul Giurgiu, in valoare de peste doua milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei.

Enel a investit peste 2 milioane de lei in Giurgiu

Enel Distributie Muntenia a finalizat lucrari de modernizare a retelei in judetul Giurgiu in valoare de peste 2 milioane de lei, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

Enel Distributie Muntenia investeste peste 18 milioane lei in modernizarea statiei de transformare Cotroceni

Enel Distributie Muntenia a demarat lucrarile de modernizare si consolidare a statiei electrice de transformare Cotroceni inalta/medie tensiune) din Bucuresti. Valoarea estimativa a investitiei este de peste 18 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa.

Investitii de peste 130 milioane lei in Dolj

Consiliul Judetean Dolj are un buget de investitii pentru anul 2016 in valoare de 133,2 milioane de lei, cu finantare totala sau partiala de la bugetul local, sursele de finantare reprezentand alocatii bugetare, credite interne sau venituri proprii, dupa cum ne-au transmis oficialii doljeni. Potrivit acestora, bugetul alocat investitiilor in continuare este de 105,1 milioane lei, bugetul alocat investitiilor noi - 4 milioane lei, restul fiind alocat pentru dotari independente si alte cheltuieli de investitii.

New Development Bank a BRICS vinde obligatiuni verzi de peste 448 milioane dolari

New Development Bank NDB) a principalelor economii emergente BRICS) intentioneaza sa vanda pe piata interbancara din China obligatiuni verzi denominate in yuani, in valoare de trei miliarde de yuani 448,37 milioane de dolari), transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )