Libnet.ro
UNICEF

23:30

EXCLUSIV. Doua drumuri din judetul controlat de Liviu Dragnea, inca blocate de nameti, ...

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV. Doua drumuri din judetul controlat de Liviu Dragnea, inca blocate de nameti, ...

Desi nu mai ninge de aproape o saptamana, cel putin doua drumuri din Teleorman, judetul dominat de vicepremierul Liviu Dragnea, sunt inca blocate cu zapada. Deszapezirea ar fi trebuit sa fie realizata de firma Tel Drum, in spatele careia s-ar afla, potrivit relatarilor din presa, tocmai Dragnea. Societatea a castigat anul trecut, un contract de 68 de milioane de lei, pentru patru ani, tocmai pentru lucrari de deszapezire a drumurilor judetene din Teleorman. O masina de politie e parcata de-a . continuă pe România Liberă

Exclusiv. Doua drumuri din judetul controlat de Liviu Dragnea, inca blocate de nameti, ...

Desi nu mai ninge de aproape o saptamana, cel putin doua drumuri din Teleorman, judetul dominat de vicepremierul Liviu Dragnea, sunt inca blocate cu zapada. Dezapezirea ar fi trebuit sa fie realizata de firma Tel Drum, in spatele careia s-ar afla, potrivit relatarilor din presa, tocmai Dragnea. Societatea a castigat anul trecut, un contract de 68 de milioane de lei, pentru patru ani, tocmai pentru lucrari de dezapezire a drumurilor judetene din Teleorman. O masina de politie e parcata de-a .

EXCLUSIV. Doua drumuri din judetul controlat de Liviu Dragnea, inca blocate de nameti, ...

Desi nu mai ninge de aproape o saptamana, cel putin doua drumuri din Teleorman, judetul dominat de vicepremierul Liviu Dragnea, sunt inca blocate cu zapada. Deszapezirea ar fi trebuit sa fie realizata de firma Tel Drum, in spatele careia s-ar afla, potrivit relatarilor din presa, tocmai Dragnea. Societatea a castigat anul trecut, un contract de 68 de milioane de lei, pentru patru ani, tocmai pentru lucrari de deszapezire a drumurilor judetene din Teleorman. O masina de politie e parcata de-a .

EXCLUSIV. Patru drumuri din judetul controlat de Liviu Dragnea, inca blocate de nameti, ...

Desi nu mai ninge de aproape o saptamana, patru drumuri din Teleorman, judetul dominat de vicepremierul Liviu Dragnea, sunt inca blocate cu zapada. Deszapezirea ar fi trebuit sa fie realizata de firma Tel Drum, in spatele careia s-ar afla, potrivit relatarilor din presa, tocmai Dragnea. Societatea a castigat anul trecut, un contract de 68 de milioane de lei, pentru patru ani, tocmai pentru lucrari de deszapezire a drumurilor judetene din Teleorman. O masina de politie era parcata luni noapte .

PNL Constanta, facut K.O. de Liviu Dragnea.

Prefectul de Constanta, Eugen Bola, si-a dat demisia, vineri, desi cu putin timp inainte spunea ca nu are ce sa isi reproseze. Nu a murit niciun om in judet si asta este cel mai important lucru, afirma el. A fost insa de ajuns o intrevedere in spatele usilor inchise, de numai cateva minute, cu vicepremierul Liviu Dragnea, pentru ca acesta sa iasa cu coada intre picioare si sa spuna ca isi da demisia de onoare. O onoare la care nu se gandise in multele zile de viscol. Vestea i-a luat prin .

Un sat din judetul Olt, izolat de peste o saptamana din cauza zapezii

Satul Lisa din comuna Schitu, judetul Olt, aflat la trei kilometri de DJ 546A si la 22 km de Slatina, este izolat de nameti inalti de peste doi metri de mai bine de o saptamana de cand iarna a revenit in forta. Cei aproape o mie de localnici de aici asteapta sa fie deszapeziti din 25 ianuarie, cand viscolul si caderile de zapada au plasat judetul sub codul portocaliu. De atunci, nimeni nu s-a mai interesat de soarta localnicilor, potrivit Adevarul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )