Libnet.ro
UNICEF

14:30

EXCLUSIV Reorganizare la ANAF din septembrie, marii contribuabili sunt vizati de noua schema

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Reorganizare la ANAF din septembrie, marii contribuabili sunt vizati de noua schema

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va trece printr-o reorganizare interna care incepe in septembrie si va dura circa sase luni. Fiscul va reorganiza departamentul contribuabili mari si mijlocii, durata controalelor va scadea, iar rambursarea TVA va dura maxim 15 zile. Reorganizarea propusa de seful Fiscului a fost convenita cu FMI si aprobata pe premierul Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Din septembrie, un nou sezon la Vocea Romaniei

PRO TV da startul unui nou sezon al show-ului in care doar vocea conteaza vineri, 18 septembrie, de la 20. Daca e vineri, e Vocea Romaniei! Loredana, Moga, Smiley si Tudor si-au completat echipele, iar din septembrie va incepe lupta pentru al cincilea trofeu Vocea Romaniei.

Noi unitati de politisti de frontiera vor controla granita Ungariei cu Serbia din septembrie

Ungaria va infiinta noi unitati de politisti de frontiera in cadrul politiei nationale, care vor incepe sa controleze granita cu Serbia din septembrie, a declarat miercuri pentru postul de televiziune M1 purtatorul de cuvant al Guvernului, Zoltan.

China va inchide mii de fabrici pentru a reduce nivelul poluarii inaintea paradei militare din septembrie

Autoritatile chineze au anuntat ieri ca vor sista sau vor diminua productia a circa 10. 000 de fabrici pentru a reduce nivelul poluarii inaintea paradei militare care se va desfasura pe 3 septembrie in capitala Beijing, cu prilejul marcarii a 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, potrivit agentiei de presa Xinhua.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )