Libnet.ro
UNICEF

19:00

Executia bugetara pentru investitiile din transporturi este cu 46% mai mare decat in 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Executia bugetara pentru investitiile din transporturi este cu 46% mai mare decat in 2015

Executia bugetara pentru investitiile din transporturi din acest an este cu 46% mai mare decat cea din 2015, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, miercuri, intr-un briefing la Palatul Victoria. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Japoniei Shinzo Abe: Iesirea Marii Britanii din UE ar face tara mai putin atractiva pentru investitiile japoneze

O iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar face din aceasta tara o destinatie mai putin atractiva pentru investitiile japoneze, a declarat, la Londra, premierul nipon Shinzo Abe, dupa ce, cu doua saptamani inainte, presedintele american Barack Obama a atentionat Marea Britanie ca, in cazul unui Brexit, va ramane in coada plutonului pentru un acord de liber-schimb cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din NOUA judete

Hidrologii au emis, luni, Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din 9 judete, avertizarea urmand sa fie valabila pana marti dimineata.

INHGA: Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din opt judete. Avertizarea este valabila pana luni la ora 12.00 (FOTO)

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din judete din vestul si sud-vestul tarii, valabila pana luni la ora 12. Potrivit Institutului National de.

Ce se vede pe Google Earth langa Marea Piramida din Giza! Este inexplicabil - FOTO

Un utilizator de pe Youtube, MrMB333, folosea Google Earth pentru a se uita la Marea Piramida cand a dat de o imagine care, sustine el, arata cum doi giganti se plimba prin Giza! Talia acelui barbat este mai.

Lovitura pentru Klaus Iohannis: Turcia este de partea Bulgariei in scandalul flotei de aparare de la Marea Neagra

Lovitura grea pentru Klaus Iohannis. Si Turcia este de partea Bulgariei in scandalul flotei de aparare de la Marea Neagra. Ministrul bulgar de Externe sustine ca Turcia nu este dispusa sa renunte la.

UPDATE: Starea de sanatate a celor doua tinere care erau pe cale sa se inece la un strand din Bucuresti este foarte grava. Sansele de supravietuire, minime

Doua fete de 12, respectiv 16 ani, au fost transportate in stare grava, sambata seara, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, dupa ce au fost pe punctul de a se ineca intr-un strand de pe raza Sectorului 1 din Bucuresti.

Cine va difuza exit-poll-ul pentru referendumul din Marea Britanie

Compania britanica YouGov va publica un sondaj in care va arata cum s-a votat la referendumul privind apartenenta la UE la scurt timp dupa inchiderea urnelor, sperand sa repete predictia reusita privind rezultatul scrutinului privind independenta Scotiei din 2014, informeaza Reuters, potrivit HotNews.

Ajutoare europene pentru defavorizatii din Sectorul 3 al Capitalei

Primaria sectorului 3, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, anunta ca miercuri au inceput programarile pentru distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeana, acordate in cadrul Programului Operational pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2015 - 2016, informeaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )