Libnet.ro
UNICEF

20:30

Executor, judecat pentru SANTAJ. Cat costa tacerea barbatului

România Liberă România Liberă,
Executor, judecat pentru SANTAJ. Cat costa tacerea barbatului

Un executor judecatoresc din Bucuresti a fost trimis in judecata dupa ce ar fi santajat un coleg sa ii dea 70. 000 de euro pentru a nu formula un denunt la Directia Nationala Anticoruptie DNA), privind fapte pe care acesta le-ar fi comis in legatura cu serviciul. continuă pe România Liberă

Executor judecatoresc, trimis in judecata pentru santaj

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Petre Codrut Adrian, executor judecatoresc in cadrul Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, la data comiterii faptei, pentru santaj.

Teodorovici: TVA redusa la 9% la consumul de apa s-ar putea aplica atat pentru populatie, cat si pentru mediul economic, de anul viitor

Taxa pe Valoarea Adaugata redusa la 9% la consumul de apa s-ar putea aplica atat pentru populatie, cat si pentru mediul economic, de anul viitor, potrivit ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici. Este o.

Un executor judecatoresc a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru santaj

Un executor judecatoresc a fost trimis in judecata pentru ca ar fi santajat un coleg sa ii dea 70. 000 euro pentru a nu-l denunta la DNA pentru niste fapte pe care le-ar fi comis in legatura cu serviciul.

Cupa Davis: Cat costa biletele si abonamentele la meciul cu Slovacia

Federatia Romana de Tenis a anuntat, marti, pretul biletelor si abonamentelor pentru intalnirea Romania-Slovacia programata intre 17-19 iunie in statiunea Mamaia de pe litoralul Marii Negre.

Zece persoane retinute, pentru santaj, camata si abuz in serviciu

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau au efectuat 6 perchezitii la persoane banuite de comiterea infractiunilor de santaj, camata si abuz in serviciu, cu un prejudiciu de 300. 000 de lei, 10 persoane fiind retinute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2946 seconds )