Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un executor judecatoresc ce ar fi cerut 70.000 de euro de la un coleg pentru a nu-l denunta la DNA, trimis in judecata in stare de arest

Hotnews Hotnews,
 Un executor judecatoresc ce ar fi cerut 70.000 de euro de la un coleg pentru a nu-l denunta la DNA, trimis in judecata in stare de arest

DNA anunta ca a trimis in judecata un executor judecatoresc pentru santaj, acesta fiind acuzat ca i-a pretins unui coleg 70. 000 de euro pentru a nu-l denunta procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Adrian Codrut Petre a fost prins in flagrant cu 290. 000 de lei, primiti de la denuntator, si va fi judecat in stare de arest preventiv, arata DNA. continuă pe Hotnews

Un executor judecatoresc a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru santaj

Un executor judecatoresc a fost trimis in judecata pentru ca ar fi santajat un coleg sa ii dea 70. 000 euro pentru a nu-l denunta la DNA pentru niste fapte pe care le-ar fi comis in legatura cu serviciul.

Executor judecatoresc, trimis in judecata pentru santaj

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Petre Codrut Adrian, executor judecatoresc in cadrul Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, la data comiterii faptei, pentru santaj.

Tariceanu a cerut oficial infiintarea Comisiei pentru Democratie: Raportul dintre puterile statului trebuie analizate (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a cerut oficial infiintarea Comisie pentru Democratie, care ar avea rolul de a analiza modul in care functioneaza statul in Romania si echilibrul dintre puteri, informeaza B1.

Executor judecatoresc, trimis in judecata pentru santaj dupa ce i-ar fi cerut unui coleg 70.000 de euro pentru a nu-l denunta la DNA

Executorul judecatoresc Codrut Adrian Petre a fost trimis in judecata, marti, de procurorii anticoruptie pentru santaj, fiind acuzat ca i-ar fi cerut unui coleg 70. 000 de euro pentru a nu-l denunta la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Tariceanu merge mai departe. A cerut, oficial, infiintarea Comisiei pentru Democratie

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a trimis Biroului Permanent, luni, cererea de infiintare a Comisie pentru Democratie al carei rol este acela de a analiza modul in care functioneaza statul in Romania si echilibrul dintre puteri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )