Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exemplul unui primar UDMR din Covasna: A participat la ceremoniile de Ziua Nationala purtand esarfa tricolora! (FOTO)

B1 B1,
Exemplul unui primar UDMR din Covasna: A participat la ceremoniile de Ziua Nationala purtand esarfa tricolora! (FOTO)

Exemplu de bun simt al unui primar din judetul Covasna. Primarul UDMR din Valcele a participat la ceremoniile de Ziua Nationala organizate in municipiul Sfantu Gheorghe purtand esarfa tricolora si insotit de. continuă pe B1

LIVE TEXT Basescu: il rog public pe Victor Ponta sa-si asume formare unui nou guvern din care domnia-sa sa lipseasca

Observ in ultimele zile ca V. Ponta a intrat in frenezia formarii unui nou guvern pentru a incerca sa schimbe perceptia adunand farame de peste tot.

LIVE TEXT Basescu: il rog public pe Victor Ponta sa-si asume formare unui nou guvern din care domnia-sa sa lipseasca. Guvernul nu poate modifica redeventele

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca il roaga public pe Victor Ponta sa-si asume, in calitate de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Seful statului a sustinut ca premierul este complet discreditat in Uniune Europeana, amintind de episoadele suspendarii din 2012, de organizarea dezastruoasa a votului din diaspora, de plagiat, dar si faptul ca a fost ofiter al unui serviciu de informatii fara sa faca public acest lucru. Presedintele Traian Basescu a mai explicat ca premierul Victor Ponta nu poate modifica redeventele pentru ca trebuie sa obtina acordul tuturor celor 44 de concesionari de pe teritoriul Romaniei. El a precizat ca Guvernul ar putea sa renunte la taxele de pe langa redeventa,: suprataxa pentru gaze si taxa pentru resurse minerale.

Proiect de aproape 10 milioane euro pentru reabilitarea unui pod feroviar din judetul Olt

Ministerul Transporturilor vrea sa reabiliteze un pod feroviar din judetul Olt, amplasat intre Slatina si Piatra Olt, proiectul fiind evaluat la 43 milioane lei 9,7 milioane euro), cu TVA, scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )