Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exercitii militare in Marea Neagra. Americanii au testat distrugatorul USS Cole

Antena3 Antena3,
Exercitii militare in Marea Neagra. Americanii au testat distrugatorul USS Cole

Distrugatorul american USS Cole a efectuat, joi, un exercitiu impreuna cu Fortele navale romane, in Marea Neagra, potrivit unui comunicat al Flotei a VI-a a Statelor Unite. Distrugatorul USS Cole DDG 67) a. continuă pe Antena3

Distrugatorul USS Cole a efectuat un exercitiu cu o nava romaneasca, in Marea Neagra

Distrugatorul american USS Cole a efectuat, joi, un exercitiu impreuna cu Fortele navale romane, in Marea Neagra, informeaza Flota a VI-a a Statelor Unite. Distrugatorul USS Cole DDG 67) a participat la un.

Distrugatorul american USS Cole, exercitiu cu Fortele navale romane in Marea Neagra

Distrugatorul american USS Cole a efectuat, joi, un exercitiu impreuna cu Fortele navale romane, in Marea Neagra, informeaza un comunicat al Flotei a VI-a a Statelor Unite. Distrugatorul USS Cole DDG 67).

Rusia a lansat exercitii militare pe scara larga in 12 regiuni

Rusia a lansat exercitii militare pe scara larga, in 12 regiuni, in care sunt implicate peste 30 de regimente de rachete, anunta agentia ruseasca de stat RIA, care citeaza ministerul Apararii, potrivit Reuters.

Flota rusa de la Marea Neagra efectueaza exercitii militare in Crimeea

Peste 600 de militari rusi au initiat, marti, manevre militare in fosta regiune ucraineana Crimeea, anexata de Rusia in martie 2014, relateaza Mediafax, care citeaza agentia de presa RIA Novosti.

Flota rusa de la Marea Neagra a inceput o serie de exercitii militare in Crimeea

Manevre militare la care participa peste 600 de militari rusi si 50 de vehicule blindate au inceput marti in fosta regiune Crimeea, anexata de Rusia in martie 2014, potrivit unui anunt al reprezentantilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )