Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exercitiu national. Toate sirenele din tara vor suna timp de patru zile, intre orele 10 si 15

Antena3 Antena3,
Exercitiu national. Toate sirenele din tara vor suna timp de patru zile, intre orele 10 si 15

Saptamana viitoare, intre 18 si 21 aprilie, incepe cel mai amplu exercitiu de testare a sirenelor care anunta situatiile de urgenta. Potrivit Departamentului pentru Situatii de Urgenta,. continuă pe Antena3

Doua eleve din Petrosani vor avea media la purtare scazuta la sase, dupa ce au transmis pe Facebook o ora de istorie, in care profesorul a predat trecutul familiei Iacob-Ridzi

Doua fete de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Petrosani vor avea media sase la purtare si vor fi mutate intr-o clasa paralela, dupa ce au postat pe Facebook o filmare in care profesorul de istorie le vorbea elevilor la ora despre trecutul familiei Iacob-Ridzi, a decis consiliul profesoral al institutiei de invatamant.

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor fi testate saptamana viitoare. Timp de 4 zile vor suna alternativ, intre orele 10 si 15

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor suna alternativ, in toata tara, pe parcursul a patru zile, saptamana viitoare, intre orele 10. 00 si 15. 00, in cel mai amplu exercitiu de testare a sirenelor.

Un hacker a pornit toate sirenele de alarmare publica dintr-un oras

Un hacker este de vina pentru pornirea a 156 de sirene de alarmare publica, acestea sunand fara oprire timp de o ora si jumatate, in mijlocul noptii. Oficialii din Dallas, Texas, au avut de-a face cu o situatie ciudata in cursul noptii de vineri, cand cele 156 de sirene de alarmare publica au pornit deodata, [].

Un hacker a declansat toate sirenele de urgenta din Dallas. Ironii pe Twitter: Go home, Dallas, Youre drunk!

Un hacker a declansat toate cele 156 de sirene de urgenta din orasul Dallas, care au functionat fara intrerupere timp de 90 de minute in noaptea de vineri spre sambata, informeaza Digi24.

Firma mare de IT din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa faca profilul psihosocial al IT-istilor peste 5 ani

O firma mare de tehnologia informatiei din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa compuna profilul psihosocial al IT-istilor din Cluj peste cinci ani.

Autoritatile din Romania vor probe de alimente din alte 5 state europene, in scandalul standardelor duble

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat astazi ca a trimis vineri o scrisoare omologilor din cinci state europene pentru a avea acordul de a preleva probe pe alimente similare cu cele care se comercializeaza in Romania, iar ulterior sa poata fi facute analize comparative pentru depistarea unui eventual dublu standard in privinta calitatii alimentelor produse in vestul Europei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )