Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nu exista alta cale pentru Romania decat aceea a unei tari eliberate de coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu exista alta cale pentru Romania decat aceea a unei tari eliberate de coruptie

Klaus Iohannis a depus, ieri, juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei, in sedinta solemna comuna a Senatului si Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a depus juramantul ca presedinte al Romaniei

Actualizare 12:38 Iohannis sustine cresterea bugetului pentru armata Presedintele Klaus Iohannis sustine cresterea bugetului pentru armata, subliniind cei trei piloni ai politicii noastre externe apartenenta la NATO si UE, precum si parteneriatul cu SUA) si precizand ca, in primele 6 luni de mandat, va prezenta o strategie nationala pe aparare. --- * Iohannis: Nu exista alta cale pentru Romania decat aceea a unei tari eliberate de coruptie * Iohannis: Vreau ca, la sfarsitul mandatului meu, Romania sa fie spatiul unei alte stari de spirit * 12:24 Iohannis: Voi fi presedintele tuturor romanilor * 12:18 Patriarhul Daniel i-a dat binecuvantarea presedintelui Iohannis * 12:09 Iohannis a rostit juramantul de investitura * 12:01 A inceput ceremonia juramantului.

CE a adoptat primele doua programe operationale 2014-2020 pentru Romania

CE a adoptat primele doua programe operationale 2014-2020 pentru Romania, PO Asistenta Tehnica, in valoare de 251 milioane de euro, si PO Competitivitate, 1,58 miliarde de euro, potrivit unui comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti,.

Iohannis, in The Independent, despre planurile radicale pentru Romania

Presedintele ales Klaus Iohannis a vorbit pentru publicatia britanica The Independent despre consolidarea statului de drept si combaterea coruptiei .

Klaus Iohannis isi prezinta in presa internationala planurile radicale pentru Romania: Nu sunt un rebel, sunt un altfel de politician

Klaus Iohannis, care pana in prezent a condus doar un oras medival din Romania, si-a stabilit obiective radicale ca presedinte, intre care consolidarea statului de drept si combaterea coruptiei, potrivit unui interviu acordat The Independent on Sunday,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )