Libnet.ro
UNICEF

12:30

Expertii FMI si ai Comisiei Europene au sosit la Guvern, pentru o discutie cu Ponta. La Palatul Victoria a venit si insarcinatul cu afaceri al SUA

Adevărul Adevărul,
Expertii FMI si ai Comisiei Europene au sosit la Guvern, pentru o discutie cu Ponta. La Palatul Victoria a venit si insarcinatul cu afaceri al SUA

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) au venit la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta privind bugetul pentru anul 2015 si, in special, tinta de deficit bugetar. Tot marti dimineata a venit la Guvern si insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

UPDATE Victor Ponta: Avem acordul de principiu al FMI, bugetul pe 2015 se inchide fara majorari de taxe. Deficitul va fi de 1,83% pe cash

Guvernul are acordul de principiu al Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene pe bugetul pentru anul 2015, acesta constituindu-se pe un deficit de 1,83% din Produsul Intern Brut PIB) si fara ca vreo taxa sa fie majorata, a declarat premierul Victor Ponta.

Expertii FMI si cei ai CE au sosit la Guvern, pentru o discutie cu Victor Ponta

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) au venit la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. Tot marti dimineata a venit la Guvern si.

Expertii FMI si CE discuta cu Victor Ponta la Guvern

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) discuta cu premierul Victor Ponta la Guvern. Tot marti dimineata a venit la Guvern si insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti.

Tensiune la Guvern pe tema bugetului: expertii FMI si CE discuta cu Ponta

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE), alaturi de Insarcinatul cu afaceri al SUA, au venit la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Victor Ponta.

Ponta despre negocierile cu troica de finantatori: Din ce in ce mai mult, pozitiile cele mai dificile, mai rigide, sunt ale Comisiei Europene, nu ale FMI / Nu mai avem nevoie de un nou acord din 2015

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu pentru Realitatea. net ca Romania nu mai are nevoie de un nou acord cu troica de finantatori FMI - Comisia Europeana - Banca Mondiala dupa expirarea celui in vigoare pana in martie. Intrebat despre conflictul cu FMI, Ponta a spus ca din ce in ce mai mult, pozitiile cele mai dificile, mai rigide, sunt ale Comisiei Europene nu ale FMI.

Victor Ponta: FMI se descarca pe Guvern ca pe elevul din ultima banca

Expertii FMI se descarca pe Guvern ca pe elevul din ultima banca, spune premierul Victor Ponta, adaugand ca, probabil, acestia au devenit mai rigizi in negocieri auzindu-l pe presedintele Traian Basescu, care, cu o zi inaintea cererii.

Expertii Comisiei Europene incep luni ultima evaluare in cadrul MCV inainte de publicarea raportului de tara. Ce probleme sunt pe agenda discutiilor despre justitia romaneasca

O echipa de experti ai Comisiei Europene incepe, luni, o noua misiune de evaluare a progreselor din justitie in cadrul Mecanismului de Verificare si Cooperare MCV). Potrivit agendei expertilor, asazi vor avea loc intalniri la ministerul justitiei, urmand ca pana miercuri sa se discute cu reprezentanti ai Parchetului General, ANI, DNA, Avocatului Poporului, Parlamentului, Curtii Constitutionale, Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Inspectiei Judiciare si ai CSM.

Noi negocieri cu reprezentantii FMI si ai Comisiei Europene la Guvern

O noua runda de negocieri cu reprezentantii FMI - a patra in ultimele 24 de ore - are loc marti dimineata la Guvern, anunta B1 Tv. La intalnirea de la Guvern cu delegatia FMI participa premierul Victor Ponta, ministrul Finantelor, Ioana Petrescu si ministrul delegat pentru buget, Darius Vilcov. De asemenea, la Guvern a venit si Dean Thompson, atasatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti. Discutiile vizeaza bugetul pe 2015 si nivelul deficitului bugetar.

550 de specialisti in IT din Europa vor participa la cel mai mare proiect de IT al Comisiei Europene

Se stie ca avem specialisti IT de clasa, care sunt vanati permanent de firme straine. Dar sa ajungi sa lucrezi pentru Comisia Europeana este o satisfactie care nu ramane doar in CV.

Lunga istorie a acordurilor Romaniei cu FMI. Cat plateste fiecare roman pentru datoria acumulata

Istoria recenta a colaborarii cu FMI este una trista pentru romani. in vremea acordului cu Fondul au fost taiate salariile, impozitate pensiile, iar ani de zile romanii trebuie sa plateasca pentru banii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )