Libnet.ro
UNICEF

00:08

Expertii ofera putine sanse pentru formarea unui guvernmajoritar functional

Adevărul Adevărul,
Expertii ofera putine sanse pentru formarea unui guvernmajoritar functional

Chiar daca PLDM, PDM si PL vor reusi sa formeze in cele din urma o majoritate parlamentara si sa desemneze un guvern, rezultatul nu va fi unul mai bun ca pana acum. De aceasta parere sunt invitatii emisiunii Politica de la postul de televiziune TV 7, transmite IPN. continuă pe Adevărul

UE a suspendat finantarea pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern

Uniunea Europeana a decis suspendarea finantarii pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern care sa poata purta negocieri cu Fondul Monetar International, anunta Pirkka Tapiola, seful Misiunii.

UE a suspendat finantarea pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern

Uniunea Europeana a decis suspendarea finantarii pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern care sa poata purta negocieri cu Fondul Monetar International, anunta Pirkka Tapiola, seful Misiunii UE la Chisinau, citat de jurnal. md.

Seful delegatiei UE la Chisinau, Pirkka Tapiola: Uniunea Europeana a decis sa inghete finantarea pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern

Uniunea Europeana a decis sa inghete finantarea pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern, capabil sa negocieze un acord de finantare cu Fondul Monetar International si sa solutioneze criza.

ASF a alocat peste 1,21 milioane euro pentru realizarea unui sistem IT de gestionare a petitiilor/ Cum vor putea romanii sa faca reclamatii online

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a demarat o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem IT de gestionare a petitiilor aferente pietei asigurarilor, a pietei de capital si a sistemului de pensii private, contract cu o valoare estimata cu TVA la 5,46 milioane lei peste 1,21 milioane de euro), finantat din bugetul propriu, potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achjizitii Publice SEAP). Sistemul va trebui sa contina un modul de interactiune cu petentii / cetatenii / consumatorii, si de informare online a acestora, precum si o solutie de comunicare si schimb electronic de informatii cu entitatile reclamate.

Merkel: Referendumul grec nu lasa nicio baza pentru negocierea unui nou pachet de salvare

Angela Merkel este de parere ca nu exista nicio baza pentru negocierea unui nou pachet de salvare a Atenei, in urma respingerii decisive a reformei si taierilor bugetare prin referendumul de duminica, a.

Marile puteri au inceput negocierile pentru semnarea unui acord istoric asupra dosarului nuclear iranian

Ministrii de Externe din China, Franta, Marea Britanie, Rusia, Statele Unite si Germania au inceput la Viena negocierile pentru a se ajunge la un acord in privinta dosarului nuclear iranian, informeaza AFP,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )