Libnet.ro
UNICEF

05:30

Explicatia stiintifica pentru care oamenii in varsta dorm mai putin

Adevărul Adevărul,
Explicatia stiintifica pentru care oamenii in varsta dorm mai putin

Numeroase cercetari au evidentiat faptul ca odata cu inaintarea in varsta, o persoana are nevoie de mai putin somn. Cele mai frecvente cauze care pot provoca acest lucru sunt medicamentele, stresul sau timpul liber ca urmare a pensionarii, noteaza publicatia Huffington Post. continuă pe Adevărul

Utile: Tot ce trebuie sa stii despre sticlele de plastic; La ce varsta suntem mai nevrotici si la care mai asezati? Specialistii au aflat cum ni se dezvolta personalitatea de-a lungul vietii; Boala de piele pe care poti sa o iei de la toaleta

Obiceiuri care iti vor imbatrani tenul prematur. Ce sa eviti sa faci. Prea mult soare dauneaza grav tenului. La fel si fumatul. Sunt insa si alte obiceiuri proaste. Cat cantareste portia ideala. Mananci variat si echilibrat, dar nu e simplu sa nimeresti portiile perfecte. De ce ai nevoie de atata precizie? Pentru ca portiile.

Volumul gheturilor care se topesc in Groenlanda s-a dublat. Pentru noi, oamenii de stiinta, este o cifra incredibila

Volumul gheturilor care se topesc in Groenlanda s-a dublat fata de sfarsitul anilor 2000, iar potrivit datelor transmise de satelitul european CryoSat, aceasta regiune autonoma din Regatul Danemarcei pierde.

6 lucruri pe care oamenii de succes nu le fac

Travis Bradberry, autorul best-sellerului Emotional Intelligence 2. 0, a inventariat anumite tendinte care nu intra in ecuatia succesului. Compania la care Bradberry e cofondator, TalentSmart, a testat peste un milion de persoane,.

Studiu: Copiii care fac sport retin mai repede informatii

Copiii care fac mai mult sport retin informatii cu mai multa usurinta, invata mai repede si au o atentie sporita, arata un studiu al cercetatorilor americani, citat de tabloidul Daily Mail.

Concesiile Rusiei: alimentele pentru care se ridica interdictia la importuri

Rusia a anuntat ca unele interdictii impuse importurilor din tarile Uniunii Europene vor fi anulate, pentru produse precum laptele fara lactoza sau semintele de cartofi si ceapa, motivul fiind lipsa unor resurse interne pentru a le inlocui,.

9 motive pentru care ar trebui sa mananci avocado

Se spune ca un mar pe zi tine doctorul departe. Acelasi lucru este valabil si pentru avocado. Fructul exotic ce tine de familia fructelor de padure are numeroase beneficii pentru sanatate. Desi are un continut ridicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2797 seconds )