Libnet.ro
UNICEF

20:30

Explozie in fata unui restaurant din Franta, situat langa o moschee

B1 B1,
Explozie in fata unui restaurant din Franta, situat langa o moschee

O explozie a avut loc, joi dimineata, langa o moschee dinFranta, acesta fiind al treilea incident in decursul a 24 de ore, relateaza B1 TV. Deflagratia a avut loc in fata unui restaurant ce vinde kebab. continuă pe B1

Explozie in fata unui restaurant din Franta

O explozie de origine criminala a avut loc in fata unui restaurant ce vinde kebab situat in apropierea unei moschei din zona central-estica a Frantei, au anuntat autoritatile, citate de AFP. Explozia nu s-a.

Explozie in Franta in fata unui restaurant ce vinde kebab, situat in apropierea unei moschei

O explozie de origine criminala a avut loc joi dimineata, in jurul orei 05. 00 ora Romaniei), in fata unui restaurant ce vinde kebab, situat in apropierea unei moschei din Villefranche-sur-Saone, in zona central-estica a Frantei, au.

Explozie la un restaurant din Lyon, Franta, in apropierea unui moschei

O explozie de origine criminala a avut loc in fata unui restaurant ce vinde kebab situat in apropierea unei moschei din zona central-estica a Frantei, in Lyon, au anuntat autoritatile citate de AFP.

Sedinta la MAI, dupa atentatele din Franta

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a convocat pentru vineri, la ora 9. 00, o sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Convocarea a fost facuta in contextul atacurilor teroriste din Franta.

Musulmanii din Franta le cer imamilor sa condamne violenta la rugaciunea de vineri

Consiliul francez al cultului musulman, instanta reprezentativa a comunitatii musulmane, a facut apel la imamii de la toate moscheile din Franta sa condamne cu cea mai mare fermitate violenta si terorismul in timpul rugaciunii de vineri atacul sangeros de miercuri de la redactia publicatiei Charlie Hebdo.

Frica nu va castiga, ci ceea ce e mai bun in noi. Reprezentanti ai cultelor religioase din Franta condamna atacul de la Charlie Hebdo

Mai multi reprezentanti ai diverse culte religioase din Franta au condamnat unanim atacul sangeros comis la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, informeaza AFP. in numele.

Iranul denunta atacul terorist din Franta si-l catalogheaza strain islamului

Iranul denunta atacul terorist de la cotidianul de satira Charlie Hebdo din Franta si catalogheaza aceasta actiune care a dus la moartea a 12 persoane ca fiind straina islamului.

Je suis Charlie: Zeci de persoane au anuntat pe Facebook ca se vor aduna joi seara in fata ambasadei Frantei din Bucuresti in semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris

Zeci de persoane au anuntat pe Facebook ca se vor strange joi, incepand cu ora 18. 00, in fata ambasadei Frantei din Bucuresti, in semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris. O actiune similara va avea loc si in Cluj.

Reactii internationale dupa atacul din Franta: Suntem cu totii francezi / Condamnam terorismul in toate formele sale / Parisul, loc de referinta atemporala / Atac impotriva libertatii de exprimare a presei

Atacul sangeros impotriva ziarului francez de satira Charlie Hebdo a ingrozit comunitatea internationala. de la Tokyo la Washington si din Moscova in Qatar, sefii de stat si politicienii si-au exprimat sustinerea fata de Franta si repulsia fata de atentatori. Suntem cu totii francezi, a exclamat seful guvernului italian, Matteo Renzi, vizitand ambasada Frantei din Roma.

Atac terorist in redactia unui ziar din Franta

Redactia cotidianului umoristic Charlie Hebdo din Paris a fost astazi tinta unui atac terorist. Potrivit ministrului de Interne, trei barbati mascati au intrat in cladire in jurul orei 11:30 12:30, ora Moldovei) si au deschis focul cu arme Kalasnicov asupra jurnalistilor. in urma atentatului au murit 12 oameni dintre care doi politisti.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )