Libnet.ro
UNICEF

20:00

Explozie la o firma din Alba. Un om a murit. Cate victime sunt pana in acest moment

Playtech Playtech,
Explozie la o firma din Alba. Un om a murit. Cate victime sunt pana in acest moment

O explozie puternica s-a produs, marti, in curtea unei firme din localitatea Pianu de Jos, judetul Alba. in urma deflagratiei si-a pierdut viata o persoana, iar alta a fost ranita. Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs explozia. Un om a murit in urma unei explozii, in judetul Alba . continuă pe Playtech

EXPLOZIE la o firma din Alba, dupa ce un barbat A TAIAT UN PROIECTIL: O persoana a murit pe loc

O explozie s-a produs marti dupa amiaza, in jurul orei 15:50, in localitatea Pianu de Jos, judetul Alba. O persoana a decedat si o alta a fost ranita, in urma unei explozii produse in curtea unei societa.

Un barbat care a venit la Spitalul din Alba Iulia acuzand o durere de gat a murit la urgenta.

Barbatul de 38 de ani a murit joi seara la Urgenta Spitalului Judetean Alba Iulia, unde ajunsese din.

Un barbat de 38 de ani a murit la urgenta Spitalului din Alba Iulia. Familia acuza ca s-a intervenit prea tarziu, medicii spun ca l-au preluat chiar mai repede decat prevede protocolul

Un barbat de 38 de ani a murit in timp ce era la urgenta Spitalului Judetean Alba Iulia. Sotia acestuia acuza ca a fost lasat prea mult sa astepte la triaj, insa medicii sustin ca au intervenit mai repede decat prevede protocolul, potrivit Mediafax.

O firma din Belgia ofera angajatilor concediu platit nelimitat

Din luna martie, compania Jonckers va inlatura limitarea zilelor libere pentru angajatii din Belgia, conform presei locale, astfel incat fiecare dintre cei 172 de angajati ai firmei isi pot lua zile de concediu cu plata dupa cum doresc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )