Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie intr-un apartament din Constanta! Proprietarul a ajuns in coma la spital (VIDEO)

B1 B1,
Explozie intr-un apartament din Constanta! Proprietarul a ajuns in coma la spital (VIDEO)

Un barbat a ajuns la spital in stare grava, dupa ce o explozie puternica s-a produs intr-un bloc din Consanta. O butelie a sarit in aer intr-un apartament, iar incendiul a fost stins. continuă pe B1

Explozie intr-un apartament din Constanta. Un barbat este in coma profunda, cu arsuri pe tot corpul - VIDEO

O explozie puternica a zguduit, luni seara, un apartament dintr-un bloc situat intr-un cartier rezidential, la iesirea din Constanta spre Ovidiu. Incendiul a fost lichidat urgent de pompieri. Militarii au.

Incident grav intr-un club din Mamaia. O tanara a ajuns la spital, dupa ce a fost injunghiata in abdomen si fese

Incident cumplit intr-un club din Mamaia. O tanara de 25 de ani a ajuns la spital, dupa ce a fost injunghiata in abdomen si fese.

Fosta sotie a ex-ministrului Sebastian Vladescu a vandut echipament medical de un milion de lei Universitatii Ovidius din Constanta

Universitatea Ovidius din Constanta a cumparat echipamente medicale de peste un milion de lei de la firma fostei sotii a ex-ministrului de Finante Sebastian Vladescu, firma care este abonata la contractele din.

Suceava: 21 persoane din Mures au ajuns la Spitalul de Urgenta cu toxiinfectie alimentara. Turistii erau cazati la un motel din Scheia

21 de turisti, adulti si copii, care erau cazati la un motel din Scheia, au ajuns duminica la Spitalului Judetean de Urgenta Suceava cu simptome de intoxicatie alimentara, informeaza Agerpres, citand.

Moarte invaluita in mister intr-un hotel din Tenerife. Ce s-a intamplat cu o tanara de 22 de ani

O tara intreaga e in stare de soc dupa moartea misterioasa a unei tinere de 22 de ani aflata intr-o vacanta in Tenerife, scrie The Independent. Ramona Fagan, din Cork, Iranda, se afla.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )