Libnet.ro
UNICEF

08:00

Explozie intr-un bloc din Brasov. 11 apartamente afectate, doi raniti

România Liberă România Liberă,
Explozie intr-un bloc din Brasov. 11 apartamente afectate, doi raniti

O explozie dintr-un bloc din Brasov s-a soldat cu ranirea a doua persoane, sot si sotie, au fost transportate la spital, cu arsuri, vineri, si distrugerea a 11 apartamente. continuă pe România Liberă

Explozie intr-un bloc din Brasov. Doua persoane au suferit arsuri si 11 apartamente au fost afectate

Doua persoane au ajuns, vineri, la spital, cu arsuri, in urma unei explozii produse in apartamentul lor dintr-un bloc municipiul Brasov, informeaza Mediafax. Deflagratia, care nu a fost urmata de un incediu, s-a p.

O explozie puternica s-a produs intr-un bloc din centrul municipiului Bacau. Un batran a fost grav ranit

O explozie puternica s-a produs, marti, intr-un bloc din municipiul Bacau, un batran in varsta de 85 de ani, fiind grav ranit in urma deflagratiei, informeaza Mediafax. Explozia s-a produs intr-un.

Explozie intr-o garsoniera din Cransebes. Proprietarul locuintei a suferit arsuri in urma deflagratiei

O explozie s-a produs, vineri dimineata, in garsoniera unui barbat din Caransebes, care a fost ranit an urma deflagratiei, informeaza Mediafax. Explozia, care nu a fost urmata de incendiu, a avut in jurul.

Sase din cele 11 persoane ranite in accidentul de microbuz din Bacau au ramas internate

Sase din cele 11 persoane ranite, miercuri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat pe un drum din judetul Bacau au ramas internate in spital. Cinci persoane din cele 11 ranite dupa ce.

Explozie intr-un apartament de pe strada Prieteniei din Bacau. Un barbat de 85 de ani, ranit grav, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Bucuresti

In aceasta dimineata, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maior Constantin Ene a intervenit dupa producerea unei deflagratii, neurmata de incendiu, intr-un apartament situat la parterul unui bloc de locuinte de patru etaje, in municipiul Bacau, pe strada Prieteniei. Proprietarul, in varsta de 85 ani, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )