Libnet.ro
UNICEF

22:30

Explozie puternica in centrul Bangkokului. Cel putin 12 morti - VIDEO

Antena3 Antena3,
Explozie puternica in centrul Bangkokului. Cel putin 12 morti - VIDEO

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte aproximativ 20 au fost ranite intr-o explozie produsa luni la un templu hindus din Bangkok, informeaza BBC News. Potrivit presei locale, atacul a avut loc la ora locala. continuă pe Antena3

Thailanda: O bomba a explodat in centrul Bangkokului. Cel putin 12 persoane au murit

O bomba a explodat luni in centrul Bangkokului. Cel putin 12 persoane au murit in urma atentatului, iar alte 20 au fost ranite. Explozia a avut loc in apropierea unui altar budist, noteaza stiripesurse. ro. Primele.

VIDEO. Atentat cu BOMBA in Bangkok. Cel putin zece morti

Cel putin zece persoane au murit in explozia unei bombe care a avut loc luni in apropiere de un sanctuar si de un centru comercial in centrul capitalei thailandeze, potrivit unui prim bilant al politiei.

Cel putin 7 morti si 57 de disparuti, in urma unei alunecari de teren

Cel putin sapte persoane au murit si 57 sunt in continuare disparute, la patru zile dupa o alunecare de teren care a lovit o companie miniera in nord-vestul Chinei, a relatat agentia oficiala Xinhua, preluata.

VIDEO UPDATE Atentat cu bomba in centrul capitalei thailandeze Bangkok: cel putin 16 de morti si zeci de raniti. Autorii vizau cetatenii straini, pentru a distruge turismul si economia (ministru)

O bomba plasata pe o motocicleta a explodat luni langa un templu hindu din centrul capitalei thailandeze Bangkok, ucigand cel putin 12 persoane, informeaza Reuters. Explozia a avut loc langa altarul Erawan, situat langa o intersectie majora din capitala thailandeza. UPDATE 1: 27 de persoane ucise, printre care si cetateni strainiUPDATE 2: Ministrul thailandez al Apararii: Autorii vizau cetateni strainiUPDATE 3: Potrivit unui bilant actualizat, prezentat de seful politiei thailandeze, atentatul s-a soldat cu 16 morti, inclusiv trei turisti straini, si 81 de raniti.

VIDEO. Atentat cu BOMBA in Bangkok. Cel putin 27 de morti si zeci de raniti

Cel putin zece persoane au murit in explozia unei bombe care a avut loc luni in apropiere de un sanctuar si de un centru comercial in centrul capitalei thailandeze, potrivit unui prim bilant al politiei.

Loteria bonurilor fiscale: Cel putin 73 de romani, in cursa pentru ridicarea premiului de cel putin 10.000 de lei

Cel putin 73 de romani s-ar putea califica pentru revendicarea castigului celei de-a doua extragere a Loteriei bonurilor din luna iulie. Potrivit unui procesator de plati care detine 60% din piata romaneasca a.

San Diego: Doua avioane de mici dimensiuni au intrat in coliziune. Cel putin patru persoane au murit

Doua avioane de mici dimensiuni au intrat in coliziune, duminica seara, la San Diego, cel putin patru persoane murind in urma incidentului, anunta CNN. Cele doua avioane, unul de tip Sabreliner, cu doua.

B1 TV, atac la Mugur Isarescu: Este cel putin suspect de legaturi cu Securitatea/ Purtatorul de cuvant al BNR: Nu e deloc intamplator ca in aceste zile se reiau asemenea atacuri; toate sunt mituri urbane din copilaria presei din anii '90

Postul B1 TV prezinta luni seara, in emisiunea X Press, cu titlu de exclusivitate, o serie de acuzatii la adresa guvernatorul BNR Mugur Isarescu, moderatorul Sabin Orcan afirmand ca acesta este cel putin suspect de legaturi cu Securitatea. Amintim ca Isarescu a criticat recent Guvernul Ponta cu privire la implementarea Codului Fiscal. UPDATE: Intr-o reactie remisa HotNews. ro, Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, afirma ca toate aceste acuzatii la adresa lui Mugur Isarescu sunt mituri urbane din copilaria presei din anii '90. Nu e deloc intamplator ca in aceste zile se reiau asemenea atacuri. Compromiterea guvernatorului si a BNR par a fi obiective de interes in contextul discutiilor tensionate din ultimele luni, afirma Suciu.

Biserica cere romanilor sa faca cel putin trei copii, din care unul pentru Biserica

Mitropolitul Clujului, Salajului si Maramuresului, IPS Andrei Andreicut, ii indeamna pe romani sa aiba cel putin trei urmasi. Afirmatia a fost facuta sambata, in fata a peste 30. 000 de oameni, la man.

Cel putin 27 de morti, printre care si straini, in urma exploziei unei bombe la un centru religios din Thailanda

Cel putin 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 20 au fost ranite intr-o explozie produsa luni la un templu hindus din Bangkok. Printre cei 27 de oameni ucisi se afla si straini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )