Libnet.ro
UNICEF

20:30

EXPLOZIE puternica intr-un oras din centrul Rusiei. Cel putin 10 persoane au fost ranite (VIDEO)

Antena3 Antena3,
EXPLOZIE puternica intr-un oras din centrul Rusiei. Cel putin 10 persoane au fost ranite (VIDEO)

Cel putin 10 persoane au fost ranite intr-o serie de explozii succesive care s-au produs in orasul Oryol, din centrul Rusiei. Potrivit presei locale, un atelier care fabrica produse pirotehnice si artificii a luat. continuă pe Antena3

Functia de barzar, la moda intr-o comuna din judetul Timis

Unor berze din Arges le-a fost mutat cuibul prin ordin de ministru, iar altele sunt alintate de localnici. intr-o comuna din judetul Timis, satenii au grija ca in fiecare primavara sa primeasca berzele asa.

Oprescu, spaima turistilor. Adio distractia din Centrul Vechi: Muzica, televizoarele, spectacolele si evenimentele festive devin istorie

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pare sa ii displaca turistii care vin in Romania pentru viata de noapte si distractia din Capitala. Potrivit unor norme drastice aprobate pentru functionarea teraselor d.

Senatorii, dezbateri in Comisia juridica: Curtea ne-a bagat intr-o fundatura din care nu putem iesi!

Senatorii din Comisia juridica au avut, marti, o dezbatere aprinsa pe tema hotararii pe care trebuiau sa o redacteze in cazul lui Dan Sova, senatorii PSD aratand ca, prin decizia sa, Curtea Constitutionala.

Atac armat intr-un liceu din Barcelona, soldat cu un mort si patru raniti

Un profesor a fost ucis si alte patru persoane au fost ranite usor intr-un atac comis la o scoala din Barcelona, in nordul Spaniei, luni, a anuntat politia, dupa retinerea unui suspect, relateaza Reuters, in pagina electronica.

Profesor ucis cu arbaleta intr-o scoala din Barcelona. Presa locala: Atacatorul este un elev in varsta de 14 ani

Un profesor a fost ucis si alte trei persoane au fost ranite usor intr-un atac comis la un liceu din Barcelona, in nordul Spaniei, luni, a anuntat politia, dupa arestarea unui suspect, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )