Libnet.ro
UNICEF

23:30

Explozie puternica la Istanbul, soldata cu cel putin 10 morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Explozie puternica la Istanbul, soldata cu cel putin 10 morti

ACTUALIZARE 17:45 MAE: Niciun cetatean roman nu a fost afectat in explozia din Turcia Ministerul Afacerilor Externe transmite, prin intermediul unui comunicat remis redactiei, ca niciun cetatean roman nu a fost afectat in explozia din central turistic al Istanbulului. *ACTUALIZARE 17:20 Noua dintre cele zece persoane ucise sunt germani *ACTUALIZARE 16:38 Ponta: Terorismul este un dusman al umanitatii in ansamblu *ACTUALIZARE 15:43 Paravion: Turistii romani solicita sa se intoarca din Istanbul dupa explozia de marti *ACTUALIZARE 15:23 MAE condamna cu fermitate atacul terorist din Turcia *ACTUALIZARE 14:54 Vicepremierul turc: Autorul atentatului de la Istanbul, un sirian nascut in 1988 *ACTUALIZARE 14:40 MAE: Cazul exploziei de la Istanbul, monitorizat cu prioritate *ACTUALIZARE 13:53 Presedintele Erdogan sustine ca atacatorul sinucigas este un sirian *ACTUALIZARE 13:45 Autoritatile impun o interdictie temporara asupra transmisiilor posturilor TV *ACTUALIZARE 12:59 Premierul Davutoglu a convocat o reuniune de criza la Ankara *ACTUALIZARE 12:00 Zece morti si 15 raniti in explozia de la Istanbul. continuă pe Ziarul Bursa

Explozie puternica la Istanbul, soldata cu cel putin 10 morti

ACTUALIZARE 14:40 MAE: Cazul exploziei de la Istanbul, monitorizat cu prioritate Consulatul General al Romaniei la Istanbul a intreprins, in regim de urgenta, demersurile specifice pe langa autoritatile locale turce pentru a verifica daca au fost afectati cetateni romani in urma exploziei produse marti, iar verificarile sunt in curs, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE) intr-un raspuns la o solicitare Agerpres. *ACTUALIZARE 13:53 Presedintele Erdogan sustine ca atacatorul sinucigas este un sirian *ACTUALIZARE 13:45 Autoritatile impun o interdictie temporara asupra transmisiilor posturilor TV *ACTUALIZARE 12:59 Premierul Davutoglu a convocat o reuniune de criza la Ankara *ACTUALIZARE 12:00 Zece morti si 15 raniti in explozia de la Istanbul.

UPDATE Explozie puternica intr-o zona turistica din Istanbul, soldata cu victime

O explozie puternica a zguduit marti dimineata cartierul turistic Sultanahmet din centrul orasului Istanbul din Turcia, relateaza rt. com, citand agentia de stiri Dogan.

Explozie puternica la Istanbul, soldata cu mai multi raniti

O puternica explozie s-a produs marti in piata Sultanahmet din Istanbul, mai multe persoane fiind ranite, relateaza AFP si Reuters.

UPDATE Atac armat intr-un centru comercial din Bagdad, soldat cu cel putin zece morti

Islamisti inarmati au deschis focul, luni dupa-amiaza, intr-un centru comercial din Bagdad, omorand cel putin zece persoane si ranind alte cel putin 25, dupa care au luat ostatici, informeaza BBC News online.

Atac armat in Irak. Cel putin sapte morti si luare de ostatici

Indivizi inarmati au atacat un centru comercial din Bagdad.

Atac armat in Irak. Cel putin sapte morti si SUTE de ostatici

Indivizi inarmati au atacat un centru comercial din Bagdad.

Explozie puternica in centrul Istanbulului, soldata cu victime

O explozie puternica, soldata cu victime, s-a produs marti dimineata in cartierul turistic Sultanahmet din centrul Istanbulului, relateaza agentia de presa Dogan in pagina electronica.

FOTO + VIDEO: Explozie puternica la Istanbul. 10 persoane au murit si 15 au fost ranite

O explozie puternica a avut loc, marti, intr-un cartier turistic din Istanbul, fiind auzita si in cartierele din imprejurimi.

Raid aerian asupra unei inchisori din Siria controlata de Al-Qaida. Cel putin 39 de morti

Cel putin 39 de persoane au fost ucise azi intr-un raid aerian care a vizat o inchisoare administrata de filiala retelei teroriste Al-Qaida in Siria, Frontul al-Nusra, au declarat activisti citati de Associated Press in pagina electronic, anunta Mediafax.

Cel putin 12 morti intr-o luare de ostatici intr-un centru comercial din Bagdad

Oameni inarmati au detonat luni un vehicul capcana si au deschis focul intr-un cartier frecventat din Bagdad si au luat ostatici intr-un centru comercial, fiind inregistrati cel putin 12 morti, a anuntat politia, citata de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )