Libnet.ro
UNICEF

21:30

Explozie in Sotanga, Dambovita: Cinci persoane au ajuns in stare grava la spital

Antena3 Antena3,
Explozie in Sotanga, Dambovita: Cinci persoane au ajuns in stare grava la spital

Cinci persoane din comuna damboviteana Sotanga au ajuns, duminica seara, in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, in urma unei explozii produse in locuinta acestora, informeaza. continuă pe Antena3

E85, blocat pe un sens din cauza unui accident. Trei persoane sunt in stare grava

Circulatia rutiera este blocata pe un sens de mers pe DE 85 care leaga Moldova de Capitala, din cauza unui accident de circulatie produs in judetul Suceava. O duba a derapat si s-a izbit putenic de o alta masina.

Dolj: Dosare penale pentru cinci persoane care au impartit pungi cu jucarii din partea USL

In ultimele zile de campanie electorala, cinci persoane s-au ales cu dosare penale dupa ce au impartit pachete din partea USL copiilor de la o scoala si o gradinita, transmite Mediafax. Cadourile au fost.

VIDEO. Cinci persoane au murit in violentele din preajma palatului prezidential din Cairo.

Cinci manifestanti au murit in confruntarile dintre opozantii si sustinatorii presedintelui egiptean Mohamed Morsi din preajma palatului prezidential din Cairo, a declarat in noaptea de miercuri spre joi seful serviciilor de salvare egiptene, potrivit Mediafax. Lupte violente insotite de cocktailuri molotov si pietre continuau sporadic in jurul palatului prezidential. Cinci manifestanti au fost ucisi, patru impuscati si unul dupa ce a fost lovit aproape de inima de alice, a anuntat agentia .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )