Libnet.ro
UNICEF

00:08

EXPLOZIE la o uzina din Muntenegru: O persoana a murit si mai multe au fost ranite

România Liberă România Liberă,
EXPLOZIE la o uzina din Muntenegru: O persoana a murit si mai multe au fost ranite

O persoana a murit si mai multe au fost ranite, intr-o explozie produsa duminica la o uzina de armament din Muntenegru. continuă pe România Liberă

Explozie la o uzina de armament din Muntenegru

O persoana a murit si mai multe au fost ranite, intr-o explozie produsa duminica la o uzina de armament din Muntenegru, relateaza Radio Free Europe, citat de Mediafax.

Un grup de voluntari ofera consultatii gratuite femeilor gravide din mai multe judete

Un grup de voluntari din cadrul Organizatiei Salvati Copiii au mers in mai multe judete pentru a oferi consultatii gratuite femeilor gravide. Prin aceasta actiune, voluntarii incearca sa combata.

Caras Severin: Mai multe persoane au fost intepate de albine dupa ce un microbuz care transporta stupi s-a rasturnat

Mai multi politisti si localnici au fost intepati de albine in judetul Caras-Severin, informeaza B1 TV. Un microbuz incarcat cu 40 de stupi s-a rasturnat intr-un sant pe drumul dintre Caransebes si.

Bacalaureat 2015 Valcea. Elev care se pregateste pentru admiterea la cea mai buna scoala de actorie din lume: Mi se pare ca BAC-ul mai multe te prosteste

Peste 3 400 de absolventii de clasa a XII-a din judetul Valcea au sustinut vineri ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2015. Pentru ca subiectele au fost mai usoare la ultima proba, unii dintre elevi au iesit din sali in jurul orei 10. Desi primele rezultate la BAC 2015 se vor afisa abia marti, cei mai buni elevi din Valcea nu isi fac probleme ca nu vor fi admisi la facultati din Marea Britanie, Danemarca ori SUA.

Eugen Radulescu director BNR: Care o fi poporul care sa raspunda DA la intrebarea : vreti sa platiti mai multe taxe?/ Haosul va fi deplin

Ceea ce se intampla in Grecia este foarte irational, de aceea este greu de gasit un raspuns rational. Oricare solutie, va fi foarte dificila si dureroasa. Din nenorocire, ceea ce s-a intamplat in Grecia de 5 ani incoace a fost too little, too late prea putin, prea tarziu- n. red. Creditorii s-au multumit sa castige timp, pentru a proviziona pierderile, iar debitorul a fentat cat a putut fenta adoptarea unor masuri de restructurare severa, care ar fi taiat adanc in privilegiile cu care erau obisnuiti, oricat de lipsite de fundament economic si chiar moral erau aceste privilegii, ne-a transmis Eugen Radulescu, dire ctor in Banca Nationala si fost sef de banca comerciala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )