Libnet.ro
UNICEF

06:30

Explozii la unul dintre principalele locuri sfinte ale budistilor din India

Antena3 Antena3,
Explozii la unul dintre principalele locuri sfinte ale budistilor din India

Mai multe explozii de mica putere s-au produs duminica dimineata la templul Bodh Gaya din India, unul dintre principalele locuri sfinte ale budistilor, conform politiei, informeaza AFP, conform. continuă pe Antena3

Explozii de mica putere la unul dintre principalele locuri sfinte ale budistilor din India

Mai multe explozii de mica putere s-au produs, in aceasta dimineata, la templul Bodh Gaya din India, unul dintre principalele locuri sfinte ale budistilor, conform politiei, relateaza AFP.

Ministerul Afacerilor Externe: Romania este unul dintre cele mai rapide state membre UE in ceea ce priveste solutionarea procedurilor de infringement

Numarul actiunilor declansate de Comisia Europeana impotriva Romaniei a inregistrat o scadere, tara noastra situandu-se sub media statelor membre UE de 30 de proceduri in curs, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe. Potrivit datelor Comisiei Europene, Romania inregistreaza 25 de cazuri de proceduri de infringement. De asemenea, Romania este unul dintre cele mai rapide state membre UE in ceea ce priveste solutionarea disputelor, cu o medie de aproximativ 19,1 luni/caz, cu opt luni mai putin decat media statelor membre UE, care este de 27 de luni/caz.

Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut pentru 687.000 euro

Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut la o licitatie organizata miercuri de casa Interasia Auctions, pentru suma de 687. 000 euro 6,9 milioane dolari Hong Kong), informeaza Art Daily.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )