Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exporturile din Ucraina catre Uniunea Europeana vor fi scutite de taxe vamale inca un an

B1 B1,
Exporturile din Ucraina catre Uniunea Europeana vor fi scutite de taxe vamale inca un an

Exporturile Ucrainei catre Uniunea Europeana vor fi scutite de taxele vamale inca un an, ca urmare a deciziei Parlamentului European PE) de a mentine un regim de taxare zero pentru exportatorii ucrainieni pana la. continuă pe B1

Ebola pune in garda Uniunea Europeana, care instituie noi masuri de securitate

Uniunea Europeana va avea un responsabil pentru combaterea epidemiei de Ebola. Ministrii de Externe din tarile membre urmeaza sa se puna de acord asupra acestui lucru in cadrul intalnirii din Luxemburg. Tot.

Rusia interzice importurile de fructe si legume din Ucraina

Autoritatile ruse au decis sa interzica importurile de fructe si legume din Ucraina, precum si tranzitul lor pe teritoriul Rusiei, relateaza agentia RIA Novosti, in pagina electronica, scrie Mediafax .

Rusia interzice temporar importurile de fructe si legume din Ucraina

Autoritatile ruse au decis sa interzica temporar incepand de azi importurile de fructe si legume din Ucraina, potrivit Reuters.

Rusia interzice fructele si legumele din Ucraina

Importurile de fructe si legume din Ucraina au fost interzie in Rusia incepand de miercuri. in plus, autoritatile de la Moscova au interzis si tranzitul acestor produse pe teritoriul rusesc sub pretextul provenientei incerte.

Rusia interzice importul de produse vegetale care provin din Ucraina

Agentia sanitara din Rusia a decretat marti o interdictie asupra importurilor de produse vegetale care provin din Ucraina, pentru a evita o eventuala eludare a embargoului impus de Moscova in august pe produsele alimentare europene, via tranzitului prin aceasta tara, transmite AFP.

Negociatoarea americana Elena Bryan a raspuns cititorilor HotNews: TTIP va ajuta, dar nu va fi un panaceu impotriva dependentei UE de gazul rusesc. SUA vor reducerea birocratiei europene in domeniul organismelor modificate genetic si eliminarea branduril

Eventualele importuri de gaze naturale lichefiate din Statele Unite in Uniunea Europeana vor ajuta blocul comunitar sa isi reduca dependenta de gazul rusesc, dar nu vor fi un panaceu, considera Elena Bryan, Senior Negotiator pentru Biroul de la Bruxelles al Reprezetantului SUA pentru Comert. Negociatoarea americana a oferit cititorilor HotNews. ro detalii si explicatii despre discutiile curente dintre Statele Unite si Uniunea Europeana pentru Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP). Organismele modificate genetic, protectia brandurilor europene traditionale, atragerea de investitori americani in Romania si crearea de locuri de munca, transparenta negocierilor TTIP - acestea sunt cateva dintre subiectele abordate de Elena Bryan in intalnirea online cu cititorii si cu reporterul HotNews.

Peste 1000 de locuri de munca sunt disponibile in tari din Uniunea Europeana

Peste 1000 de locuri de munca sunt puse la dispozitia romanilor, in aceasta perioada, prin serviciul Eures. Cele mai multe dintre joburile disponibile in spatiul european provin din Spania.

Peste 1.000 de locuri de munca sunt disponibile in tari din Uniunea Europeana

Peste 1. 000 de locuri de munca sunt puse la dispozitia romanilor, in aceasta perioada, prin serviciul Eures. Cele mai multe dintre joburile disponibile in spatiul european provin din Spania.

Candidat la alegerile legislative din Ucraina, ranit intr-o tentativa de asasinare

Vladimir Borisenko, candidat la alegerile legislative care urmeaza sa se desfasoare pe 26 octombrie in Ucraina, a fost grav ranit, in cursul acestei nopti, in urma unei tentative de asasinare, a anuntat consilierul ministrului ucrainean de Interne, Anton Gherasenko, citat de agentia Ukrinform.

Candidat la alegerile legislative din Ucraina, ranit intr-o tentativa de asasinare

Vladimir Borisenko, candidat la alegerile legislative care urmeaza sa se desfasoare pe 26 octombrie in Ucraina, a fost grav ranit, in noaptea de luni spre marti, in urma unei tentative de asasinare, a anuntat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )