Libnet.ro
UNICEF

01:05

Expozitia Demo Metal va avea loc in perioada 28-31 mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Expozitia Demo Metal va avea loc in perioada 28-31 mai

Euroexpo si Tehnic Media inaugureaza cea de-a treia editie a Demo Metal, dedicata industriei de prelucrare a metalelor, ce va avea loc intre 28 si 31 mai la Romaero Baneasa, Bucuresti, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Demo Metal da tonul industriei prelucrarii metalelor

EUROEXPO si Tehnic Media inaugureaza cea de-a treia editie a DEMO METAL unica expozitie din Romania dedicata exclusiv industriei prelucrarii metalelor. Evenimentul are loc intre 28 si 31 mai la Romaero.

Scoala de Vara va avea loc in perioada 13-18 iunie pe litoralul Marii Negre

Timp de cinci zile, pe litoralul Marii Negre va fi organizata a sasea editie a Scolii de Vara, eveniment destinat studentilor si masteranzilor din Romania. Participantii vor putea lua parte la ateliere informative.

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania. Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara, Niste Baieti sunt trupele care vor sustine recitaluri pe 30 mai 2014, incepand cu orele 19. Pentru fanii Alternosfera, Arenele Romane din Bucuresti au o insemnatate deosebita: anul trecut, pe 25 mai, formatia a incheiat Turneul EPIZODIA in acelasi loc, in fata a peste 3. 000 de fani - o performanta pentru scena de rock alternative de la noi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )