Libnet.ro
UNICEF

01:05

Expozitie cu imagini inedite din viata personalitatilor marcante ale zoologiei romanesti

Adevărul Adevărul,
Expozitie cu imagini inedite din viata personalitatilor marcante ale zoologiei romanesti

Miercuri, 6 noiembrie 2019, cu incepere de la ora 13,00, la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati va avea loc vernisajul expozitiei itinerante Un veac de zoologie in Romania. Amintiri despre viitor, manifestare organizata de Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa in colaborare cu muzeul galatean. continuă pe Adevărul

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, intelegere secreta. Ce au decis, la scurt timp de la moartea artistului

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, au fost unite de trecerea in nefiinta a marelui artist. Cele doua au purtat un dialog la Spitalul Floreasca in seara in care acesta acesta a murit si au cazut de comun acord sa imparta cheltuielile pentru inmormantare. Femeile din viata lui Mihai Constantinescu, unite de .

Drama necunoscuta din viata Gabrielei Firea: Tata ne batea si pe noi, copiii, si pe mama

Gabriela Firea este un personaj controversat pe scena politca din Romania, dar si in viata cetatenilor din Capitala, unde este primar general din anul 2016. Cu toate acestea, Gabriela Firea a ales sa fie discreta cu privire la mai multe aspecte din viata sa personala. De pilda, Gabriela Vranceanu Firea a avut o copilarie foarte .

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

Mihai Constantinescu a murit. Iubirile din viata regretatului artist

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan.

Sotia lui Mircea Dinescu a incetat din viata. Masa Dinescu avea 58 de ani

Sotia poetului Mircea Dinescu, Masa Dinescu, a incetat din viata la 58 de ani in noaptea de luni spre marti. Doamna Dinescu suferea de o boala necrutatoare. Masa Dinescu era una dintre cele mai apreciate.

Batranul de 73 de ani din Iasi s-a dus la dentist. 24 de ore mai tarziu se stingea din viata, iar diagnosticul a fost unul de-a dreptul neasteptat. Cum a fost posibil asa ceva?

Batranul de 73 de ani din Iasi s-a dus la dentist pentru un tratament. 24 de ore mai tarziu se stingea din viata, iar diagnosticul a fost unul de-a dreptul neasteptat. Mai precis, barbatul avea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )