Libnet.ro
UNICEF

10:30

Extensia AVG Web TuneUp va face mai mult rau decat bine

Playtech Playtech,
Extensia AVG Web TuneUp va face mai mult rau decat bine

Cel mai mare exemplu de ironie din industria IT de anul acesta vine de la AVG, creatorulAVG Web TuneUp, o extensie de Chrome care va pune in pericol securitatea datelor. Desi foarte multi dintre voi folosesc AVG pentru protejarea sistemului impotriva virusilor, aceeasi companie se afla si in spatele unui produs software destul de malitios. continuă pe Playtech

Kings Quest: A Knight to Remember Mai mult decat nostalgie [REVIEW]

Kings Quest: A Knight to Remember combina un gameplayreusit cu o poveste extrem de interesanta. Au trecut nu mai putin de 17 ani de cand s-a lansat ultimul joc Kings Quest. Aveam sapte ani, nu detineamun calculator si cred ca de abia incepeam sa prind gustul jocurilor video. Daca nu ma insel, pe atunci, experimentam [].

5 explicatii foarte simple. De ce oamenii pe care nu dai doi bani castiga mai mult decat tine

Multe persoane inteligente au senzatia ca, oricat de mult ar munci, alti oameni mai putin pregatiti inregistreaza mai multe succese.

Noul Range Rover este mai mult tanc decat SUV

Cea mai noua masina Range Rover ofera masuri de siguranta pe care putini oameni si le-ar dori. in cazul in care nu stiati, cei de la Land Rover au o divizienumita Special Vehicle Operations, care se ocupa de creare unor versiuni mult mai interesant ale SUV-urilor. Dupa cum scriu si cei de la Business Insider, [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )