Libnet.ro
UNICEF

20:30

Exxon mai investeste 20 milioane de dolari in Marea Neagra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exxon mai investeste 20 milioane de dolari in Marea Neagra

Exxonmobil Exploration and Production Romania Limited Nassau Bahamas) Sucursala Bucuresti a mai atribuit o licitatie pentru lucrarile de explorare a hidrocarburilor din Marea Neagra. continuă pe Ziarul Bursa

Transgaz vrea sa lege perimetrele de exploatare din Marea Neagra de pietele externe.

Perimetrele de gaze din Marea Neagra trebuie legate de pietele externe, iar pentru a realiza acest lucru Transgaz Medias TGN) va trebui sa investeasca in constructia unor conducte, a declarat marti directorul general al companiei, Petru Vaduva, citat de Mediafax. Vaduva a adaugat ca Transgaz are programe de investitii in valoare de 860 milioane euro pentru conectarea resurselor de gaze din Marea Neagra la sistemul de transport al gazelor. Daca rezervele de gaze din Marea Neagra se vor dovedi .

Transgaz va trebui sa lege zacamintele de gaze din Marea Neagra cu pietele externe

Transgaz Medias TGN) va trebui sa investeasca in constructia unor conducte care sa lege perimetrele de gaze din Marea Neagra de pietele externe, a declarat marti directorul general al companiei, Petru Vaduva, citat de Mediafax .

Fermierii moldoveni vor primi circa 26 de milioane dolari de la Fondul International pentru Dezvoltarea Agricola

Vasile Bumacov, Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, a semnat la 20 februarie Acordul de imprumut intre Republica Moldova si Fondul International pentru Dezvoltarea Agricola IFAD), privind implementarea Programului Rural de Rezilienta Economico-Climatica Incluziva IFAD VI), finantat de IFAD.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )