Libnet.ro
UNICEF

16:30

ExxonMobil plateste 21,4 milioane de dolari pentru transport aerian catre platformele din Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
ExxonMobil plateste 21,4 milioane de dolari pentru transport aerian catre platformele din Marea Neagra

Compania ExxonMobil Exploration and Production Romania, parte a grupului american ExxonMobil, va plati 21,4 milioane de dolari unei firme canadiene pentru inchirierea unor elicoptere care sa asigure transportul pe platformele de foraj marin din Marea Neagra. continuă pe Adevărul

Pierderi de 26,82 milioane dolari pentru Rompetrol Rafinare

Rompetrol Rafinare RRC) a inregistrat pierderi de 26,82 milioane de dolari, in primul trimestru din 2014, cu 6,5% mai mari fata de perioada similara din 2013, potrivit unui comunicat al companiei.

ExxonMobil va plati Schlumberger 80 mil. dolari pentru lucrari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania, parte a grupului american ExxonMobil, va plati 286,4 milioane de lei 80,2 milioane de dolari) in urmatorii doi ani companiei Schlumberger pentru lucrari aferente explorarii si forajului petrolier in Marea.

Finantare de 4 milioane lei pentru proiecte de constientizare a tinerilor privind protectia mediului

La ini and tiativa Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Guvernul a aprobat, in and sedin and ta de ieri, crearea unui program de finan and tare cu 4 milioane lei prin Administra and tia Fondului pentru Mediu, pentru proiecte de con and stientizare a tinerilor privind problematica protec and tiei mediului, in cadrul evenimentelor organizate in 2015, la Cluj-Napoca, cu ocazia acordarii titlului de capitala europeana a tineretului, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Mediu remis redactiei.

BEI, imprumut de 300 milioane euro pentru dezvoltare rurala

Banca Europeana de Investitii BEI) va imprumuta tara noastra cu 300 milioane euro pentru finantarea unor proiecte prioritare in programul roman de dezvoltare rurala pentru 2007-2013, in special pentru impadurire si protejarea padurilor, precum si pentru investitii de mica anvergura in infrastructura rurala si agricola, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

Leonardo DiCaprio a donat 1 milion de dolari pentru protejarea elefantilor

Actorul Leonardo DiCaprio a donat 1 milion de dolari unei fundatii care militeaza pentru protejarea elefantilor. Starul hollywoodian a facut aceasta donatie generoasa la Sundown Gala din Malibu, California,.

Pierderi de 51,5 milioane lei pentru FP, dupa primele patru luni

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in luna aprilie un profit de 27,47 milioane lei si a acoperit astfel o parte din pierderile din luna martie, incheind primele patru luni cu un rezultat negativ de 51,5 milioane lei 11,6 milioane euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )