Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fabria de copii, pusa pe butuci de procurorii DIICOT, cere repornirea temporara a productiei

Adevărul Adevărul,
Fabria de copii, pusa pe butuci de procurorii DIICOT, cere repornirea temporara a productiei

Aflat in insolventa si sub ancheta a procurorilor DIICOT Athena Hospital, cel mai mare spital din Vestul tarii si-a inchis, practice, portile pentru pacienti, incetandu-si activitatea. Inculpat intr-un dosar de trafic de ovule, managerul spitalului, medical grec Giatras Konstantinos cere in instanta permisiunea de efectuare a unor proceduri de fertilizare in vitro pentru paciente care au pierdut sarcina. continuă pe Adevărul

Fabrica de copii, pusa pe butuci de procurorii DIICOT, cere repornirea temporara a productiei

Aflat in insolventa si sub ancheta a procurorilor DIICOT Athena Hospital, cel mai mare spital din Vestul tarii si-a inchis, practice, portile pentru pacienti, incetandu-si activitatea. Inculpat intr-un dosar de trafic de ovule, managerul spitalului, medical grec Giatras Konstantinos cere in instanta permisiunea de efectuare a unor proceduri de fertilizare in vitro pentru paciente care au pierdut sarcina.

DIICOT cere decaderea din drepturile parintesti pentru o mama consumatoare de canabis care-si alapta bebelusul

Procurorii DIICOT au solicitat Protectiei Copilului sa o decada din drepturile parintesti pe mama o consumatoare de droguri care-si alapta copilul nou-nascut. Femeia a fost descoperita joi, in timpul unor perchezitii in Satu Mare, care au scos la iveala si o plantatie de canabis amenajata pe acoperisul unui bloc.

Traficanti de droguri retinuti de procurorii DIICOT. Au fost prinsi cu aproape 60 de kilograme de canabis

Trei traficanti de droguri prinsi cu aproape 60 de kilograme de plante de canabis, care fusesera cultivate pe un teren din judetul Ilfov, au fost retinuti de procurorii DIICOT, scrie Mediafax. Doi dintre.

UPDATE. Bebelusul mamei consumatoare de canabis, preluat de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au cerut, joi, decaderea din drepturi a unei mame care consuma canabis, pentru ca isi alapteaza copilul. Ei au descoperit-o cu ocazia unor perchezitii la Satu Mare, cand au gasit o plantatie de canabis pe acoperisul unui bloc, informeaza Mediafax.

Interlopul Grecu, audiat de procurorii DIICOT, in dosarul retelei de proxenetism, si pus sub invinuire

Mihai Grecu, cunoscut in lumea interlopa ca Grecu, a fost audiat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bihor in dosarul retelei de proxenetism.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )