Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce fac cei care nu si-au luat pana acum cardul de sanatate

Antena3 Antena3,
Ce fac cei care nu si-au luat pana acum cardul de sanatate

Bucurestenii care nu au intrat inca in posesia cardului de sanatate mai au o sansa. Angajatii Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti vin la munca pe 1 si 2 mai, pentru a imparti carduri. continuă pe Antena3

7 orase ascunse in Europa de care nu ai auzit pana acum

Micute, cochete si gata sa te primeasca. Sunt cateva orase europene care parca stau ascunse pentru ca asteapta sa le descoperi.

VIDEO: Planeta Marte asa cum nu o stiai pana acum, intr-o fotografie unica

NASA a publicat recent o fotografie unica cu planeta Marte, realizata de sonda spatiala Messenger. Planeta Rosie este ilustrata din punct de vedere a compozitiei minerale, informeaza cnet. com Nuantele viu colorate indica compozitia minerala a suprafetei, varsta unor roci vulcanice si textura solului in zonele in care planeta a fost bombardata de asteroizi.

Victor Ponta, despre o noua conventie cu FMI: De acelasi acord ca pana acum nu va mai fi nevoie, e alt stadiu (VIDEO)

Un nou acord cu FMI este posibil, insa in alte conditii. Anuntul a fpst facut de Victor Ponta, dupa ce a aratat ca Romania a iesit din recesiune, are excedent bugetar, iar acum poate obtine imprumuturile.

1 Mai. Primele internari in spitale pe baza cardului de sanatate. Ce s-a intamplat cu cei care nu au card

Spitalele au facut, vineri, primele internari validate cu cardul, dar si ale pacientilor care nu aveau card, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )