Libnet.ro
UNICEF

08:30

Va face puscarie. Mihai Tudose lanseaza amenintari dure

B1 B1,
Va face puscarie. Mihai Tudose lanseaza amenintari dure

Problema privind colectarea banilor din taxe si la impozite la bugetul statului l-a facut pe premierul Mihai Tudose sa lanseze amenintari serioase la adresa contribuabililor. Seful executivului a avertizat. continuă pe B1

Mihai Tudose, despre proiectul de modificare a legilor justitiei: Voi tine cont si de pozitia celor din Piata Victoriei

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti ca proiectul de modificare a legilor justitiei nu a fost depus oficial la Guvern. Tudose a precizat ca la adoptarea acestui act normativ va tine cont atat de avizul CS.

Mihai Tudose, anunt de ultima ora despre pilonul II de pensii: Guvernul ia in calcul trei variante

Premierul Mihai Tudose a dezvaluit marti ca executivul ia in calcul trei variante de lucru privind pilonul II de pensii. Conform primului-ministru acestea sunt: de a lasa lucrurile cum sunt, de a diminua cota.

Mihai Tudose: Vom incerca sa retragem dosarul Rosia Montana de la UNESCO. Acolo sunt zacamintele noastre

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti, referindu-se la procesul de arbitraj care vizeaza Rosia Montana, ca nu crede ca statul roman va pierde aceasta disputa in instanta. Eu nu cred.

Mihai Tudose, anunt important pentru toti pensionarii: Proiectul legii pensiilor a fost finalizat

Proiectul legii pensiilor a fost finalizat de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, marti, premierul Mihai Tudose, precizand ca acesta urmeaza sa fie lansat intr-o dezbatere.

EXCLUSIV. Mihai Tudose, despre cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona: Era datoria statului sa-i aduca acasa

Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului Romaniei la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani blocati in aeroportul din capitala.

Mihai Tudose explica demiterea consulului de la Lisabona: Turistii romani n-au avut parte de asistenta corespunzatoare

Premierul Mihai Tudose a motivat, luni, pe Facebook, demiterea consulului roman in Portugalia prin faptul ca turistii romani blocati in aeroportul din Lisabona nu au avut parte de asistenta.

PNL il va convoca pe Mihai Tudose in Parlament pentru explicatii despre situatia economica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce intentioneaza sa il convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii cu privire la.

Liderii FSLI se intalnesc cu premierul Mihai Tudose pentru a discuta despre elaborarea unei Legi a educatiei nationale

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) se vor intalni luni cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta problemele majore din invatamant, printre care elaborarea unei Legi a educatiei nationale si programele scolare.

Mihai Tudose, decizie IMPORTANTA cu doar doua saptamani inainte de inceperea noului an scolar

Cu doar doua saptamani inainte de inceprea scolii premierul Mihai Tudose se va intalni cu sindicatele din invatamant. Unul dintre subictele care vor fi abordate luni.

Premierul Mihai Tudose se intalneste cu reprezentantii sindicatelor din invatamant

Reprezentantii sindicatelor din invatamant se intalnesc luni cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din Romania, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie, scrie News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )